Selvom 2018 allerede snart kan fejre sit halve år, betyder dette ikke, at årets smarte modetrends ikke kan indføres i hjemmet. Især nu når de lyse tider er på deres højeste, er der god grund til at finde arbejdskasketten frem for at finpudse din boligs forskellige rum til, når sommergæsterne melder deres ankomst. Læs med herunder og få inspiration til, hvilke af 2018s spændende og smukke modetrends, du stadig kan nå at tage ind i din bolig.

Indhold

Grønne nuancer

Den flotte grønne farve blev allerede budt velkommen i 2017, hvor både puder og vægge skulle males i smukke grønne nuancer. I 2017 var det samtidig de støvede nuancer, der var mest populære – dette er ikke tilfældet i 2018. I dette års løb er det især de mere klare og mættede grønne toner, som ses på vægge, men også mindre flader såsom tekstiler og søde dekorationer. Derfor er der både mulighed for at inkorporere den grønne farve i stuen ved at tage en vovet beslutning og male den ene væg grøn eller ved blot at købe et par lækre mørkegrønne puder til den ellers lidt triste grå sofa. Hvis du ligeledes ikke allerede har et par skønne gulvplanter stående i flere af stuens hjørner, kan disse være med til at gøre stuen til en hyggelig oase.

Museumsplakater

Alverdens museumsplakater har indtil videre i 2018 uden tvivl haft deres faste pladser i indretningsmagasinerne. Disse plakater kan ganske hurtigt pynte på en tom væg, og du vil ligeledes få muligheden for at kombinere plakaterne med andre former for kunst på væggen. Hermed kan du nemt skabe din helt egen stil i hjemmet. Hvis sommerferien samtidig byder på en eksotisk rejse, er det med at få kigget i det pågældende lands forskellige museumsshops efter den helt rette plakat. Foretrækker du desuden plakater i en rå og minimalistisk stil, kan andet interiør i stuen bestå af robuste kurve i stål og lysestager i marmor. Du kan blandt andet finde minimalistiske og praktiske stålkurve på denne side.

Glas

Er du fan af et smukt stykke glas, hvad end det befinder sig på bordet i form af en smuk vase eller oppe i loftet som en pæn lampe, kan du glæde dig til at inkorporere flere glaselementer i boligen i den sidste halvdel af 2018. Glas har nemlig erstattet de populære keramikfund, og dette gælder især farvet glas og glas, der fungerer som en del af brugsgenstande. Hvis du derfor mangler et par søde lamper inde i stuen, kan du roligt kigge nærmere på diverse pendler i farvet glas. Farverne kan både bestå af lyseblå nuancer og mørkerøde toner.

Valnød og røget eg

Synes du, at det er på tide at vinke farvel til de hvide møbler, som snart er spredt ud over hele hjemmet, er det formentlig en god nyhed, at de mørke træsorter i form af valnød og røget eg er steget i popularitet den seneste tid. Disse mørke, smukke træfarver kan eksempelvis findes som fronter i køkkenet og som materialer til møbler. Hermed kan du gå ud og investere i en smuk skænk i valnød, hvis ønsket om det mørke træ skal gå i opfyldelse.

Formede fliser

Marokkanske fliser på badeværelset og geometriske fliser har i et godt stykke tid stået øverst på modetendenslisten for 2018. Dermed er der rig mulighed for at skabe et anderledes og spændende indtryk i badeværelset, så de ikke så interessante hvide vægge kan få en ende. Inden du vælger det første havfruemønster, du ser, så sørg for at kigge de forskellige indretningsblade ordentligt igennem. Hermed kan du få kigget på så mange spændende farver og mønstre som muligt.