Hvis du også elsker kvindemode, så vil du uden tvivl finde denne artikel interessant. Vi har nemlig valgt at kigge lidt nærmere på, hvilke trends der har været de absolut største inden for kvindemode i år. Året er ved at være omme, og derfor er det et perfekt tidspunkt til at stoppe op og kigge tilbage på det år, der snart er forbi.

Indhold

Toppe med blonder er kommet for at blive

En af de helt store tendenser, som man har set i modeverdenen i år, er de populære toppe med blonder. Disse toppe egner sig både til byturen såvel som på arbejdet, og derfor er det en ganske alsidig tilføjelse til garderoben. Toppe med blonder er endvidere ikke en større investering, og man kan derfor med fordel købe et par stykker, så man har mulighed for at skifte mellem dem.

De moderigtige toppe kommer i mange forskellige farver og designs. Derfor kan du med fordel udforske det udvalg, som internettet har at byde på, da du her vil finde markant flere muligheder, end hvis du tropper op i den lokale tøjforretning.

Bomber jakker har vundet stor popularitet

Du har uden tvivl set de populære bomber jakker, som flere og flere kvinder er begyndt at gå med. Disse jakker er både trendy og yderst behagelige at gå rundt med. De kan endvidere både bruges til fester, hverdag og til de lidt finere arrangementer, hvis blot de styles rigtigt.

Hvis ikke du har set denne type jakke før, så er kendetegnet ved dem, at de ofte er relativt korte, men ganske kraftige i materialet, hvilket gør dem varme at have på. Man kan få bomber jakker i alle mulige farver, og du har derfor mulighed for at vælge præcis den jakke, der egner sig bedst til resten af din garderobe.

Sneakers med høj sål

En af de trends, som er kommet til fra USA og Sydamerika, er sneakers med høj sål. Indtil for nyligt var det kun noget, som man så på Instagram og andre sociale medier. I dag er de dog ganske udbredte i Danmark og resten af Skandinavien.