Søger du et nyt ur, og kan du lide dansk design? Hvis ja, så bør du overveje at købe et Arne Jacobsen vægur. I denne artikel vil jeg præsentere dig for nogle af de vægure, som du kan købe fra danske Arne Jacobsen. Som altid er det selvfølgelig lykkedes os at finde en dansk forhandler med billige priser på de omtalte produkter. Vi introducerer dig for tre forskellige ure, som omfatter Roman, City Hall og Bankers.

arne jacobsen tilbud
Roomsa.dk

Indhold

Arne Jacobsen Roman vægur

Arne Jacobsen vægur romanStørrelser: 16-48 cm.

Vejledende pris: 1295-5095 kr.

Forhandler: iBob.dk

Det er ikke uden grund, at vi har valgt at starte ud med at skrive om dette Roman vægur. Det er nemlig det mest populære Arne Jacobsen vægur i øjeblikket. Som du kan se vil prisen afhænge af, hvilken størrelse du ønsker.

Designet i 1942

Det er ikke blot et hvilket som helst vægur. Netop dette ur blev nemlig designet tilbage i 1942, hvor det skule hænge på rådhuset i Århus. I dag er uret blevet en vaskeægte designklassiker, som hænger i utallige danske hjem. Sidenhen er væguret også blevet et hit i udlandet.

Mange størrelser arne jacobsen roman

Som du allerede er klar over, så kan dette Roman vægur købes i forskellige størrelser. Den mest populære størrelse er i øjeblikket 29 cm., men generelt er det meget forskelligt, hvilken størrelse der bliver valgt. Hvor stort et vægur du har brug for afhænger bl.a. af, hvor uret skal hænge. Det er afgørende, om uret er tiltænkt til køkkenet, værelset, stuen eller kontoret. Disse størrelser er tilgængelige i øjeblikket:

 • 16 cm.
 • 21 cm.
 • 29 cm.
 • 48 cm.

Det er ligeledes disse størrelser, der gør sig gældende for de øvrige vægure.

Simpelt, men stilfuldt vægur

Stilmæssigt er det et meget simpelt vægur, som vil kunne passe ind i alle danske hjem. Der er mange indretningsmuligheder med dette Arne Jacobsen vægur, som sagtens kan hænge alene. Det vil også være hensigtsmæssigt at hænge uret side om side med malerier, dekorationer og andre designelementer. Det er et unikt ur, som byder på et tidløst design. Pas godt på det, hvis det skal gå i arv igennem mange generationer.

Specifikationer

 • Model: Roman
 • Farve: Hvid (+ sorte detaljer)
 • Materialer: Aluminium og glas
 • Batteri: AA 1,5 (medfølger ikke)

Arne Jacobsen Bankers

arne jacobsen vægur bankersStørrelser: 16-48 cm.

Vejledende pris: 1295-5095 kr.

Forhandler: iBob.dk

En anden populær model er Bankers, som også er blevet revet ned af hylderne i en lang årrække. Stilmæssigt adskiller den sig markant fra Roman, men den byder samtidig på et design, som vil behage de fleste danske forbrugere.

Bankers Clock er fra 1971

Dette Arne Jacobsen vægur kom første gang til verden i 1971 – 29 år efter det første vægur blev lanceret. Bankers Clock blev designet til at hænge på Danmarks Nationalbank. Siden da er det i stigende grad blevet ur, som mange danske- og udenlandske forbrugere har haft interesse i at få fingrene i.

Let og elegant designarne jacobsen bankers

Sætter du pris på et vægur, som bærer præg af et let og elegant design, så er Bankers måske det rette
valg. Væguret er udstyret med en høj udkasse på 6 cm. Fordelen ved den høje udkasse er, at det er med til at give uret et svævende udtryk på væggen.

Selvom det er et helt specielt vægur, så vil det stilmæssigt passe ind i alle rum. Det skaber masser god opmærksomhed uden at være dominerende.

Uret kan købes i flere forskellige størrelser hos forhandleren, vi har henvist til. Du kan hurtigt finde frem til den ønskede størrelse via shoppen.

Specifikationer

 • Model: Bankers
 • Farve: Hvid (+ sorte og røde detaljer)
 • Materialer: Aluminium og glas
 • Batteri: AA 1,5 (medfølger ikke)

Arne Jacobsen station

arne jacobsen stationStørrelser: 16-48 cm.

Vejledende pris: 1295-5095 kr.

Forhandler: iBob.dk

Der er naturligvis også Arne Jacobsen station, som meget vel kunne være noget for dig, som går op i boligindretning. Uret blev designet samme år som Roman – nemlig i 1942. Det er efterfølgende blevet genskabt og er identisk med det gamle design.

Flot og klassisk vægur

Uret er for dig, som sætter pris på et klassisk vægur, som vil pynte på din væg. Det vil passe ind i dit hjem, hvis dit hjem er klassisk og minimalistisk. Modellen Station har aldrig opnået den samme succes som de øvrige vægure. Dog er efterspørgslen generelt stigende på det danske marked.

Specifikationer

 • Model: Station
 • Farve: Hvid (+ sorte detaljer)
 • Materialer: Aluminium og glas
 • Batteri: AA 1,5 (medfølger ikke)

Arne Jacobsen City Hall

arne jacobsen vægur city hallStørrelser: 16-48 cm.

Vejledende pris: 1295-5095 kr.

Forhandler: iBob.dk

Sidst, men ikke mindst har vi modellen City Hall, som designmæssigt minder meget om Bankers. Den primære forskel er de anvendte farver, som adskiller sig fra hinanden. City Hall er en mindre populær model, som dog har gjort sig fortjent til en vis opmærksomhed.

City Hall er fra 1956

Vi har at gøre med et Arne Jacobsen vægur, som blev designet i 1956. Uret blev i sin tid designet til at kunne hænge på Rødovre Rådhus. Forbrugerne fik øjnene op for dette ur, som hurtigt blev en salgssucces i mange kredse. I dag finder man ikke blot uret på Rødovre Rådhus, men også i rigtig mange private hjem.

Det er et klassisk ur, som vil passe fint ind i et traditionelt dansk hjem.

Specifikationer

 • Model: City Hall
 • Farve: Hvid (+ sorte detaljer)
 • Materialer: Aluminium og glas
 • Batteri: AA 1,5 (medfølger ikke)

Tilbud på Arne Jacobsen vægure på nettet

Vi bestræber os altid på at finde nogle gode tilbud, som vi kan dele med vores læsere. Denne gang har vi fundet frem til en forhandler med mange tilbud. Det er forhandleren, iBob.dk, som har etableret et stort udsalg, hvor man bl.a. kan shoppe vægure til nedsatte priser.

tibud arne jacobsen vægur

I skrivende stund kan du spare op til 23 %, hvis du er hurtig. Det er ikke offentliggjort, hvor længe man kan købe et Arne Jacobsen vægur på tilbud.

Læs alt om producenten her: http://www.arne-jacobsen.com/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *