ANNONCE: Artiklen er en reklame

En flytning skal gerne planlægges ned til mindste detalje, hvis det skal blive en vellykket en af slagsen. Der er masser af gode grunde til at bruge tid på planlægningsdelen, hvad enten man står over for sin første, anden eller tredje flytning. Mangler du gode råd til flytningen, så kan du glæde dig over, at vi bringer de bedste tips og tricks i denne artikel.

Indhold

Investér i flyttekasser og lån en trailer

Ingen flytning uden flyttekasser.

Med flyttekasser kan du både beskytte dine ejendele og lette selve flytningen. Foruden flyttekasser skal du naturligvis have fat i avispapir og bobleplast, så du kan beskytte dine skrøbelige ting såsom vaser, porcelæn m.v. Det ville jo være en skam, hvis det gik i stykker under flytningen. Det er desværre ofte det, der sker, hvis man ikke bruger tid på at pakke tingene ind. Mangler du kasser at flytte i, kan du med fordel shoppe papkasser fra Emballagegrossisten. Du kan med få klik bestille papkasser i en verden af forskellige størrelser på nettet.

Er du ikke den lykkelige ejer af en trailer, så har du formentlig en ven eller bekendt, som du kan låne en trailer af i en dag eller to. Alternativt kan du leje en trailer gratis via dit lokale hypermarked. Bemærk at man som regel betaler et mindre forsikringsgebyr, når man lejer en gratis trailer. Overvej denne mulighed, hvis ingen i dit netværk ligger inde med en trailer.

Forkæl dig selv med nyt boligtilbehør

Skal du flytte i en større lejlighed eller hus, så har du selvsagt brug for nogle nye møbler og boligtilbehør for at kunne fylde boligen ud. Dette kan du med fordel købe inden flytningen, så du straks kan gå i gang med at indrette din nye bolig, når du har flyttet alle dine ting fra dit gamle hjem til dit nye. Står du og mangler nyt boligtilbehør, så klik dig ind på propagandashop.dk, hvor du kan købe alt til hjemmet. Du har sågar mulighed for at købe en verden af produkter til haven.

Passer dine nuværende møbler og boligtilbehør ikke ind i dit nye hjem, så kan du med god grund enten sælge det eller give det til genbrug. Alternativet er, at det kommer til at ligge og samle støv i et depotrum eller i en kælder. Det er der jo ingen grund til.

Alliér dig med dine stærkeste venner

Der skal muskler og udholdenhed til for at kunne agere flyttemand. Det er nemlig hårdt at bære tunge flyttekasser, møbler og lamper fra morgen til aften. Dette skal du naturligvis tage højde for, når du skal sammensætte det perfekte flytteteam. Du kan med fordel starte med at hive fat i en håndfuld udvalgte gutter, som ikke er bange for at tage fat. Har du ikke held med at bruge dit netværk, kan du alternativt hyre et flyttefirma. Der findes masser af prisvenlige flyttefirmaer. Dog er det selvfølgelig billigst at klare flytningen selv.