Hvis du har børn, og I er en større familie, oplever I sikkert ofte, at det kan være lidt af et puslespil at organisere hverdagen. Måske føler du ikke, at I får organiseret tingene nok i jeres kalender – og dermed mangler nogle redskaber til at bevare overblikket. Et godt alternativ kunne derfor være at købe en tavle og noget magnettape – og vupti, så har hele familien overblikket igen.

Indhold

En tavle kan være med til at skabe overblik

De fleste har en travl hverdag. Ofte står der så mange ting i kalenderen, at det kan være svært at bevare overblikket. Faktisk er den så fyldt, at du har mistet overblikket. For at undgå at glemme aftaler og føle, at du ikke har overblikket over, hvad I skal, kan du med fordel købe en tavle til hele familien. En tavle er god til organisering, så du kan skrive ugens aftaler eller begivenheder på, så hele familien ved, hvad der skal ske. Det vil give ro for både store og små, samtidig med at I kan tegne lidt på tavlen og gøre med den, hvad I vil.

Du kan købe tavler hos mange forskellige forhandlere i diverse farver, designs og mål. Hvis du allerede nu ved, at tavlen vil blive fyldt, kan du med god samvittighed vælge en af de større modeller. På den måde skal du ikke gå på kompromis med, hvad du vælger at skrive på den. Hvis du ønsker, at tavlen skal smelte ind i resten af boligens stil, kan du med fordel vælge en, der er lidt mere diskret – for eksempel en hvid tavle. På den måde skaber den ikke det store blikfang i rummet.

Køb magnettape til at hænge tavlen op

I stedet for at hænge tavlen op på væggen på almindeligvis, bør du i stedet overveje at investere i noget magnettape. Ikke nok med at det skåner væggen for huller, er det et nemt og hurtigt projekt. Magnettapet fungerer på den måde, at det er selvbeklædende. Derudover kan et give overfladen en magnetisk funktion i tilfælde af, at tavlen ikke er magnetisk. Du kan således hænge vigtige sedler op med magneter på tavlen ved at bruge tapen.

Du kan få magnettape i forskellige dimensioner og mål – det afhænger udelukkende af, hvor stor din tavle er, og hvor meget tape du behøver for at få den rette klæbeeffekt og magnetisme. Hvis du er i tvivl om, hvor du skal bruge, kan du altid kontakte forhandleren og forhøre dig.