Når et hjem indrettes, er det først og fremmest vigtigt, at hjemmet både er behageligt og pænt at opholde os i. Det skyldes, at hjemmet er et sted, hvor langt de fleste af os bruger enormt mange vigtige timer af vores liv. Det er derfor helt naturligt, at rammerne om disse timer skal være behagelige og pæne, men mange ønsker desuden, at deres hjem skal bære præg af en vis grad af personlighed. Men hvordan kan man tilføre denne personlighed til sit hjem?

En rigtig god måde at gøre sin indretning personlig på er gennem boligtilbehør. Der findes rigtig meget fint boligtilbehør. Som et godt eksempel kan du se masser af produkter fra Ib Laursen hos ByHome.

Indhold

Skandinavisk design når det er bedst

Ib Laursen laver brugskunst, der matcher den nordiske designtradition. Den kendte og afholdte nordiske minimalisme spiller helt tydeligt ind i de smukke designs, som desuden bærer præg af en smuk og stemningsfuld råhed. Denne karakter kan sætte et helt unikt og personligt præg på et hvilket som helst hjem.

Med sine afdæmpede og stilfulde farver kan Ib Laursens mange lækre designs finde sin plads i de fleste hjem, hvor de mikses og matches således, at de tilfører masser af hygge og stemning til hjemmet.

Ib Laursen designer alt fra puder og plaider til køkkentilbehør, belysning og tilbehør til badeværelset. Der er altså mulighed for at skabe en helt særlig stemning i alle hjemmets rum – ude såvel som inde.

Køb brugskunst fra Ib Laursen nu

Er du faldet pladask for Ib Laursens smukke, skandinaviske designs i stilrene, afdæmpede farver?

Hos ByHome forhandles et stort udvalg af Ib Laursens lækre brugskunst til rigtig gode priser. Her finder du både forskellige former for køkkenudstyr og øvrigt boligudstyr, og du kan klikke dig rundt mellem alt fra lamper og keramik til tæpper og porcelæn. Med det store udvalg af smukt design får du rigelig mulighed for at tilføre dit hjem masser af personlighed, så det kan lægge de helt perfekte, smukke og hyggelige rammer om mange gode stunder fremover.