I 2017 var der 1.575.849 danske boligejere – det tal forventes at stige yderligere de kommende år. En stor andel af de mange danske boligejere går meget op i deres boligindretning, herunder deres møbler. I dag kræver vi ikke blot, at møbler er flotte og solide. De skal også være unikke. Det er netop her, at de populære custom made møbler kommer ind i billedet.

Hvorfor købe custom made møbler, og hvor kan man købe dem? Det kan du alt sammen finde svar på i guiden.

Indhold

Unikke møbler til den unikke indretning

Unik indretning og masseproducerede møbler hænger selvsagt ikke sammen. Det er i hvert fald svært at skabe en unik boligindretning, hvis man helt ukritisk køber de samme møbler som alle andre. Derfor kan vi varmt anbefale at investere i håndlavede møbler, hvor to møbler aldrig er helt ens. Så kan du med rette sige, at dine møbler er unikke. Det vil helt sikkert imponere dine gæster.

Møbelstrøm forhandler alt til boligen i nordisk og rustikt design. Forhandleren opererer på nettet, hvor du kan udforske deres store og voksende udvalg. Du kan for eksempel købe et unikt spisebord i form af et plankebord. Møbelstrøm er kendt for at forkæle danske boligejere med håndlavede møbler af kompromis kvalitet.

Unik indretning handler ikke nødvendigvis om at opfinde den dybe tallerken. Det er ikke desto mindre sundt at tænke ud af boksen i stedet for at kopiere andre boligejere. Der er vel at bemærke enorm forskel på at kopiere og at lade sig inspirere. Sidstnævnte kan varmt anbefales.

Ekslusive custom made møbler
Ekslusive custom made møbler

Eksklusive møbler behøver ikke at koste en formue

Eksklusive custom made møbler kan koste mange penge, men det er ingen selvfølge. Der er i hvert fald rig mulighed for at købe kvalitetsmøbler til rimelige priser på nettet. Det bør du lige undersøge nærmere, inden du opgiver drømmen om at forsyne hjemmet med eksklusive møbler i dansk kvalitet. Mange boligejere og øvrige forbrugere bliver positivt overrasket, når de erfarer, hvor billigt det rent faktisk kan være at købe møbler af høj kvalitet. Det vil du måske også blive.

Hvad end du leder efter et nyt plankebord til køkkenet eller en ny reol til soveværelset, så bør du undersøge, hvad der findes inden for kategorien custom made møbler. Det skal du gøre, hvis du ønsker dig noget specielt og i øvrigt ikke er villig til at gå på kompromis med kvaliteten. Kvaliteten er trods alt afgørende for, hvor mange år du kan få glæde af møblet. Ligeledes spiller brug og vedligeholdelse en væsentlig rolle i forhold til levetiden.

Shop online – få leveret til døren

Hvorfor gøre dig den ulejlighed at forlade hjemmet for at shoppe møbler?

I dag kan du shoppe alt i møbler og boligtilbehør på nettet. Det er frivilligt, om du vil benytte dig af den mulighed, men hvad skulle afholde dig fra at handle her? Sortimentet er stort, og priserne er lave, hvorfor det er yderst attraktivt. Custom made møbler kan – ligesom alle andre møbler – blive leveret lige til døren. Så bliver det næppe meget lettere.

Hvad er din holdning til at handle møbler på nettet?