Mangler du inspiration til, hvad du kan give dine kolleger i julegave til firmajulefrokosten? Her kommer vi med tre bud på gode danske designklassikere, som de helt sikkert vil blive glade for.

Skal I uddele gaver til jeres kommende firmajulefrokost? Men har I svært ved at finde ud af, hvad I skal give? Så er det en god ide, at I går efter nogle af de danske designklassikere, der findes. De vil helt sikkert falde i god jord hos de fleste af dine kolleger.

Indhold

Kaj Bojesen holder altid

Nogle af de danske designklassikere, der altid holder, er Kaj Bojesens flotte figurer. Fugle, aber og tinsoldater er alle skabt i et naivt og farverigt design, der gør både børn og voksne glade. Det er derfor den oplagte gave at give til en firmajulefrokost.

Det smarteste er, at du vælger at give den samme figur til alle dine kolleger. Dermed er du sikker på, at der ikke er nogen, der kommer til at føle sig snydt. Nogle mennesker bliver bare aldrig rigtig voksne, når det kommer til gaver, og det kan derfor ødelægge stemningen, hvis der er en, der ikke har fået den gave, som han eller hun håbede på.

Hay er perfekt til det moderne hjem

Mærket Hay skaber tæpper, sengetæpper, tøjstativer, stole og meget mere i et flot og moderne design. Det er nogle effekter, der vil passe rigtig godt ind i mange forskellige typer af hjem. Det er derfor også et rigtig godt valg af gave til firmajulefrokosten.

Når du vælger produkter fra Hay, er det dog en god ide, at du vælger nogle, som det er nemt for dine kolleger at have med hjem. Det er ikke sjovt at slæbe rundt på en stol eller et tøjstativ, hvis I gerne vil videre i byen efter julefrokosten.

TripTrap er meget mere end stole

Mange forbinder mærket TripTrap med de praktiske børnestole, men mærket kan meget mere end det. De designer også bakker, skærebrætter og mange andre lækre produkter i træ. De er derfor også et rigtig godt bud på gode firmagaver til alle i virksomheden.

Et skærebræt og en bakke er begge gode og praktiske gaver, som alle kan bruge. Det er ikke noget, som dine kolleger kan få for meget af – derfor kan du også være meget sikker på, at det er nogle gaver, der vil blive brugt.

Giv firmajulegaverne i lækre omgivelser

En firmajulefrokost handler dog ikke kun om, hvilke gaver I giver til hinanden. Det handler også om det sted, I er. Rammen om firmajulefrokosten er nemlig med til at gøre, at I får en god fest. Derfor er det også vigtigt, at du som festarrangør bruger noget tid på at vælge den.

Et af de steder, der er meget populært at holde julefrokost, er Club Riva i Rungsted Havn. Der får I lækker julemad og efterfølgende er der natklub med DJ. Det betyder, at I faktisk ikke behøver at tage nogen steder hen for at komme ud at danse. Hvis du gerne vil give en stol eller et tøjstativ, som folk kan have liggende i bilen, er det derfor en oplagt mulighed. Læs mere her.