Står du og skal investere i et nyt sofabord, så kan du drage fordel af at kende til de nyeste trends. Netop de seneste trends er vores hovedfokus i denne artikel. Skal du derfor have fingrene i et trendy sofabord, så læs videre for at tage del i de mange guldkorn.

Indhold

Genbrugsbrædder

Ja, den er god nok; nogle af de mest populære sofaborde er rent faktisk lavet af genbrugsbrædder. I en tid, hvor der bliver brugt meget tid og mange ressourcer på at tale om klimaet, så er det ikke så overraskende, at miljørigtige møbler vinder frem.

Der findes f.eks. sofaborde, der er lavet af stilladsbrædder fra byggepladser. Sådanne borde er tilegnet dig, der ønsker et møbel med et rustikt look. Og så er det bare et plus, at bordene er miljøvenlige. Læs om de mange andre specielle sofaborde via linket.

Den runde form

En anden trend handler om sofabordenes form.

I øjeblikket er det meget moderne at vælge runde sofaborde, der vil passe til de fleste sofaer og stuer. Der er mange gode grunde til at vælge et rundt bord. Sådanne borde udmærker sig bl.a. ved at byde på mere benplads grundet de færre bordben.

Vores vurdering er, at de runde borde – både sofaborde og andre borde – er kommet for at blive.

Stålben

Mange af de mest solgte sofaborde har også det til fælles, at de er udstyret med stålben. Stålben har bl.a. den fordel, at de er robuste, og så gør det ikke noget, at de er både stilrene og rustikke af udseende, vel?

Skal du have et sofabord, der er både holdbart, moderne og vedligeholdelsesfrit, så skal du vælge et bord med stålben. Det er en smagssag, om man er mest til stål eller træ, og heldigvis er det muligt at vælge mellem begge materialer, når det kommer til bordbenene.