1-93002_romano_220.jpg_lightbox

ANNONCE: Artiklen er en reklame

I dag bliver design ofte vægtet højere end faktorer som kvalitet og funktionalitet. Vi danskere er ikke villige til at gå på kompromis med designet, da det rigtige design er det vigtigste.

Indhold

Dansk design er fortsat det sikre valg

Den gennemsnitlige husholdning bruger mange penge på design, hvilket ikke mindst gælder dansk design. Der er flere og flere forbrugere, der interesserer sig for dansk design, hvilket kan mærkes hos de mange danske producenter.

Dansk design betragtes fortsat som det sikre valg, fordi man kan være mere eller mindre sikker på, at kvalitet og design går op i en højere enhed. De mest fremtrædende danske designere består af følgende:

  • Arne Jacobsen
  • Kähler
  • Kay Bojesen
  • Skagerak
  • Rosendahl
  • Skagen
  • HAY

Det er meget sandsynligt, at du har et vis kendskab til alle ovenstående brands, som bliver forhandlet i både ind- og udland. Danmark er kendt for design og kvalitet, hvilket vi kan tillade os at være stolte over.

Design handler i høj grad om status, da det rigtige tøj, de rigtige smykker og de rigtige møbler viser omverdenen, at vi har styr på livet. Det er delvist med til at forklare den stigende interesse for design.

Kompromisløst fokus på design ved køb af tøj, smykker og møbler

Det er ikke kun kvinder, der ser designet som en vigtig faktor. Det gælder også for mænd, som glædeligt betaler lidt ekstra penge for at få fat i et produkt fra en kendt designer. Selvom vi danskere sparer op som aldrig før, så holder vi os ikke tilbage, når vi får øje på produkter fra en dansk eller udenlandsk designer.

Arne Jacobsen er et glimrende eksempel på en dansk designer, som har succes i store dele af verden. Arne Jacobsen er mest kendt for at designe og fremstille møbler og ure af højeste kvalitet. Drømmer du om at blive ejer af et designerur, så køb Arne Jacobsen ure her. Du får ikke blot et ur, men også et stykke af en kendt persons designhistorie.

Det kompromisløse fokus på design kommer også til udtryk, når det handler om indkøb af møbler. Du vil som boligejer måske kunne nikke genkendende til, at det er vigtigt, at møblerne stammer fra en anerkendt designer.

www.jacobsenmobler.dk er en af de kendte møbelforhandlere, som har oplevet en stigende efterspørgsel på designermøbler. Der bliver handlet flere designermøbler end nogensinde før, og der er ingen tegn på, at den kurve vil vende lige foreløbigt.

Hvad betyder design for dig? Er du også villig til at ofre lidt ekstra penge, hvis du kan købe produkter fra en kendt designer? Det kan du tænke lidt over til næste gang, du skal købe møbler, tøj eller smykker.