Har du nogensinde overvejet, hvorfor visse tasker blive set i gadebilledet år efter år? Der skal mere end blot et etableret brand til for at skabe en ikonisk designertaske. Tasken skal også være af høj kvalitet og kunne bæres af forskellige kvinder. Den skal være klassisk og unik på samme tid.

Mulberry tasker er moderne, engelske klassikere der i mange år har været populære iblandt kvinder, og med deres moderne designs, er det nemt at forstå, hvorfor kvinder over hele verden vælger at investere i en Mulberry taske – dens værdi kan nemlig også stige med tiden. Læs mere om hvorfor Mulberry tasker er en smart investering herunder.

Se Mulberry tasker priser på Fashionbox.

Indhold

Design og kvalitet i højsædet

Mulberry er et britisk modehus, hvis kollektion består af både tøj, sko og tasker. Modehuset er især kendt for deres ikoniske tasker. Brandet blev etableret tilbage i 1971. Det er bemærkelsesværdigt, at brandet ikke har eksisteret i mere end 48 år, og at dets designs har formået at være på linje med klassiske italienske og franske modehuse, som har eksisteret i over hundrede år.

Det, der kendetegner Mulberry tasker, er først og fremmest logoet og materialet. Mulberry tasker bliver primært fremstillet i læder og skind. Dette materiale er utrolig slidstærkt, da skind kan holde til alt slags vejr, og da det holder sig flot i lang tid. Hvis du bruger din Mulberry taske hver dag over en lang periode, vil skindet patinere. På denne måde holder tasken sit flotte look i meget længe, da selv synlig brug fremstår luksuriøst og emmer af vintageånd. Logoet taler for sig selv – det efterligner morbærtræet, og logoet fremgår på taskerne i et guld eller sølv emblem, ofte placeret ved taskens låsekasse.

En klassisk ’it’-taske du må eje

Begrebet ’it’-taske bliver brugt om de designertasker, som alle folk gerne vil have fat i. Disse tasker emmer af tidsånd, og det starter ofte med, at en kendt person bærer tasken, hvorefter den vinder en stor popularitet. Det er dog ikke enhver taske, der har potentiale til at være en ’it’-taske. Som nævnt skal tasken kunne bæres af mange forskellige kvinder, og designet og kvaliteten må være kompromisløs.

Mulberry har over årene produceret en række ’it’-tasker. De mest kendte Mulberry tasker hedder Alexa og Bayswater, om end der findes endnu flere kendte modeller end disse. Taskerne findes primært i læder og kommer i forskellige størrelser og farver. Alexa produceres ikke længere, hvilket har gjort tasken særligt eftertragtet de seneste år. Hvis tasken er i god stand, kan du måske sælge den for mere end købsprisen. Bayswater er stadig i Mulberrys sortiment. Det er en klassisk taske, du kan bære i hænderne via taskens stropper eller have rundt om skulderen, en såkaldt skuldertaske.

Disse, samt alle andre Mulberry tasker, vil aldrig gå af mode, da de allerede har indskrevet sig på den ikoniske taskerække. I mange år og stadig lige nu har det været, og vil det fortsætte med at være, et statement at bære en Mulberry taske.