Der findes mange forskellige slags plakater. Nogen er til klassisk kunst, mens andre får mere glæde af moderne plakater, der er præget af minimalisme. Uanset hvilken type du er til, er der helt sikkert en masse fede plakater, der passer til dig.

Der er nogle klare fordele ved at investere i plakater frem for f.eks. at købe malerier. Disse fordele kan du læse mere om herunder.

Indhold

Hvorfor vælge plakater frem for malerier?

Når du i flere år har stirret på det samme maleri eller billede, begynder du måske at blive træt af det. Malerier kan koste rigtig mange penge, og det er ikke sikkert, at budgettet tillader en sådan investering. Her er plakater rigtig fornuftige, da du som regel kan finde plakater til mere overkommelige priser.

Et kunstværk fra Van Gogh eller Picasso sætter som regel en masse tanker i gang, når du stirrer på dem. Men det er jo ikke selve maleriet, der starter disse tanker. Det er det motiv, der er på maleriet. Og netop derfor er en plakat en super god investering, da du sagtens kan opleve kendte kunstneres udtryk, uden at du behøver købe kunstnerens egne værker.

Elegante plakater
PAPAPAPA

Plakater bør indrammes

Selvom plakater er noget billigere end f.eks. ægte malerier, er der dog stadig lidt udgifter i forbindelse med dem. Hvis du vil have en plakat, der er flot i flere år, er det ikke nok at bruge elefantsnot bagpå plakaten.

I stedet skal plakaten indrammes. Afhængig af hvilke rammer du vælger, kan det koste omkring et par hundrede kroner pr. plakat. Men det er som sagt en nødvendighed, hvis du vil have pæne plakater fremadrettet.

Hvilke plakater du bør vælge er en smagssag, og det er kun dig, der ved, hvad der pynter i din stue, kontor eller soveværelse og skaber den rette atmosfære. Uanset om du ønsker moderne plakater eller mere klassisk kunst, er det muligt at finde en plakat, du vil kunne lide. Hvis du mest er til moderne kunst, kan du overveje at se nogle flotte plakater her. Her fås minimalistiske værker til skarpe netpriser.