Design af tumlemøbler til børn

I dag skal det handle om nogle helt specielle møbler til hjemmet, nærmere betegnet tumlemøbler eller også kendt som aktivitetsmøbler. Der er naturligvis tale om møbler til børn og barnlige sjæle.

legebyen_dk

Foruden at sætte fokus på det visuelle aspekt vil vi også gøre dig klogere på, hvilke andre fordele der er ved tumlemøbler. Der er flere fordele, end du umiddelbart tror. Bare vent og se.

Tumledyr

Indhold

Integreret del af hjemmet og boligindretningen

De kære aktivitetsmøbler tager sig godt ud i ethvert dansk hjem, da de pynter og skaber glæde. TumbleMee har formået at designe og udvikle en lang række moderne og sjove tumlemøbler, som byder på et roligt farveudtryk og mange flotte detaljer.

Uanset om du foretrækker det ene eller det andet møbel, så kan du glæde dig over, at du kan finde det ønskede møbel i flere forskellige farver. TumbleMee og teamet bag er især glade for at producere tumlemøbler i farverne lyserød, gul og grøn, men der er også enkelte andre farver repræsenteret.

TumbleMee drives af store legebørn, som nyder at designe flotte og børnevenlige møbler til danske børnefamilier. Du kan læse mere om brandet og købe nogle af deres mange skønne tumlemøbler hos Legebyen.dk, som leverer til hele landet.

Børnemøbler

Glæde og motorisk udvikling i højsædet

Der er næppe nogen, som vil erklære sig uenig i, at tumlemøblerne fra TumbleMee er både moderne og elegante. Det er altid smart at købe møbler, som stilmæssigt passer ind i hjemmet, men man bør også tage højde for andre faktorer. Du bør eksempelvis vide, at tumlemøbler skaber glæde og bidrager til barnets motoriske udvikling.

Børns motoriske udvikling kan påvirkes på mange forskellige måder. Den kloge forælder ved, at børn lærer bedst gennem leg, hvorfor pengene til aktivitetsmøbler og andet indlæringslegetøj er givet godt ud.

Tumlemøbler

TumbleMee samarbejder med kompetente fysioterapeuter for at sikre, at møblerne har de bedste udviklingsmuligheder. Møblerne er både sjove, rengøringsvenlige og trendy. Det er svært at komme med blot én god grund til ikke at købe et tumlemøbel fra denne dygtige producent.