Står du over for en snarlig begivenhed, hvor der er en glad student, der endelig skal have huen på? Så er det en rigtig god idé allerede nu at tænke over, hvad den rette studentergave består af. Det kan nemlig være yderst svært at finde på den rette gave, når tiden er ved at nærme sig, og derfor anbefaler vi, at du allerede nu går i tænkeboks.

Vi forsøger herunder at give dig et par gode idéer til, hvad du kunne overveje at købe til studenten. Alternativt kan du allerede nu klikke her og se nogle af de gaver, som du lynhurtigt kan klikke hjem via internettet.

Indhold

En mindeværdig gave

Det lyder som en bred betegnelse, og det er det i og for sig også. En mindeværdig gave kan være mange ting. Det er blot vigtigt at huske på, at der her er tale om en studentergave og dermed ikke bare en gave. Det er derfor en god idé at tænke over, om der eksempelvis er mulighed for at give en oplevelse eller lignende.

Mange vælger omvendt også at give penge, da det kan ses som værende et tilskud til en oplevelse. Antager man eksempelvis, at den nyudklækkede student skal holde flere sabbatår, hvor rejser bliver en fast bestanddel af disse år, så kan det være rart at modtage lidt penge, som vil kunne bruges på rejsen.

Sportslige aktiviteter er et hit

Hvis du gerne vil finde en lidt alternativ gave, så kan du med fordel overveje, om der kunne gives en form for sportslig aktivitet. Der findes en masse forskellige spændende aktiviteter, som man kan give sig til i Danmark. Ønsker du eksempelvis at bruge lidt ekstra tid sammen med den nyudklækkede student, så kan en sporty aktivitet være det perfekte valg.

Et gavekort til badminton, squash, indendørs klatring eller lignende er gode valgmuligheder, som du med rette vil kunne overveje.

Spørg efter en ønskeliste

Det kan være uhyggeligt svært for dig at vide, hvad studenten ønsker sig i gave. Derfor er der absolut intet galt i at spørge vedkommende, hvad han eller hun ønsker sig i gave. Alternativt kan man hive fat i vedkommendes forældre, som uden tvivl vil have et par gode idéer.