En låsesmed er ikke bare en, der kommer ud, når du har smækket dig ude. Den traditionelle låsesmed løser en lang række af forskellige opgaver. Se et udpluk af dem i denne artikel.

En låsesmed løser flere forskellige ydelser, der kan være nyttige, uanset om du bor i en ejerbolig eller blot lejer en. I denne artikel får du et indblik i nogle af de ydelser, en traditionel låsesmed kan hjælpe dig med.

Ønsker du et komplet overblik over traditionelle ydelser, du kan få hos en låsesmed, kan du med fordel læse mere hos Norh Låsesmed, som tilbyder en bred vifte af forskellige ydelser, der allesammen relaterer sig til faget.

Indhold

Elektronisk adgangskontrol

En elektronisk adgangskontrol er smart, hvis der er mange, som anvender bygningen. Det er eksempelvis smart, hvis du driver en virksomhed, hvor der er behov for adgangskontrol – eller hvis du administrerer en større ejendom, hvor alle skal kunne komme ind ad hovedindgangen.

Montering af låse

Skal du have monteret en lås på en dør, er det en opgave for en låsesmed. Her kan du få hjælp til at montere låsen, ligesom låsesmeden vil rådgive dig til at vælge den rigtige lås. Det giver dig en lang række muligheder for at vælge netop den løsning, der egner sig bedst til dit behov.

Omkodning af låse

Har du brug for at få omkodet din lås, kan låsesmeden hjælpe dig med det. Det gælder for eksisterende låse, som skal have en ny nøgle. Det er eksempelvis en god idé, hvis du flytter ind i en ny lejlighed, da det giver dig en tryghed, at der ikke er andre, der har nøgler til din bolig.

Udskiftning af låse

Hvis du skal have udskiftet en lås, kan låsesmeden hjælpe dig med det. Samtidig kan du få hjælp til at vælge en anden låsetype, hvis du har behov for det. Det kan eksempelvis være praktisk, når du flytter ind i en ny bolig eller blot ønsker et andet system.

Postkasselås

Hvis du har smidt nøglen til postkassen væk eller af andre årsager får behov for at skifte lås til postkassen, er det låsesmeden, du skal have fat i. I visse tilfælde kan det være bedre blot at udskifte postkassen, men hvis ikke det er tilfældet, kan du med fordel få skiftet låsen.

Sikkerhedstjek

En låsesmed kan hjælpe dig med et sikkerhedstjek, så du er sikker på, at dine låse er sikre og lever op til de krav, der stilles til en moderne lås. Hvis ikke dine låse er sikre, risikerer du, at forsikringen ikke dækker, hvis der er en indbrudstyv, der bryder ind i din bolig.

Samtidig kan låsesmeden hjælpe dig med at vælge nye låsesystemer eller give dig forslag til forbedringer, så du er så godt sikret som muligt.