præg-living

Dualit er et velkendt brand, der er værd at kende til, hvis man sætter pris på høj kvalitet og flotte designs. I dette blogindlæg vil du netop blive introduceret for Dualit, som kommer med mange spændende designprodukter. Det omfatter bl.a. køkkenvægte, stavblendere, brødristere og meget mere.

Indhold

Dualit køkkenvægt

Pris: 499 kr. (SPAR 15 % – BRUG RABATKODEN: DUALIT2016)

Forhandlerlink: http://www.praeg-living.dk/collections/kokken/products/dualit-kokkenvaegt

Dualitet er bl.a. kendt for sin flotte og funktionelle køkkenvægt. Køkkenvægten kommer med et yndigt og moderne retrodesign, der vil passe ind i ethvert dansk køkken. Som du kan se på billedet, er køkkenvægten udstyret med en stor og rummelig skål, der er fremstillet af rustfrit stål.

Du har altid mulighed for at veje forskellige ingredienser, hvis du har denne køkkenvægt ved hånden. Den viser naturligvis et meget nøjagtigt resultat, og den er særdeles nem at vedligeholde.

Dualit stavblender


Pris: 
1499 kr. (SPAR 15 % – BRUG RABATKODEN: DUALIT2016)

Forhandlerlink: http://www.praeg-living.dk/products/dualit-stavblender-kit

Leder du efter produkter fra Dualit, så kommer du heller ikke uden om den skønne stavblender. Det er muligt at købe stavblenderen i et kit, hvor du får leveret både stavblander, målekande, piskeris og miniblender. Dermed får du alle de redskaber og tilbehør, som du skal bruge.

Der er ikke én finger at sætte på stavblenderens design, der er fuldkommen uimodståeligt. Stavblenderen er udstyret med en effektiv motor med en effekt på 700 watt. Dermed kan den klare stort set alle opgaver i køkkenet.

Dualit brødrister

Pris: 2999 kr. (SPAR 15 % – BRUG RABATKODEN: DUALIT2016)

Forhandlerlink: http://www.praeg-living.dk/collections/brodristere/products/dualit-newgen-2-slice-brodrister

En brødrister er ikke bare en brødrister. Denne Dualit brødrister skiller sig markant ud fra mængden – på mange forskellige parametre. Der er tale om modellen “Dualit Newgen 2 slice”, som er blevet håndlavet i Skandinavien og bærer præg af enestående kvalitet. Det er en af de mest kompakte brødristere på markedet, der kan købes i to forskellige farver – henholdsvis sort og metalgrå.

Vil du ikke gå på kompromis med hverken design eller kvalitet, når du skal vælge en brødrister, så vil denne brødrister være det perfekte valg for dig.

image006-1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *