Når man skal afholde en fest, så er et af de sidste aspekter, man tænker over for det meste indretningen. Indretningen af festen er dog et af de mest vigtige, hvis du spørger mig.

Med den forkerte indretning kan man komme til at stå over for mange forskellige problemer: hvis man sætter bordene på den forkerte måde i forhold til hinanden, så kan det ende med, at folk ikke kan høre hinanden, fordi akustikken i lokalet er for dårlig. Ligeledes kan man risikere, at man sætter de forkerte personer ved siden af hinanden, så man ikke har noget som helst at snakke om. Vi kender jo nok også alle en fest, hvor man gentagende gange har kigget ned på sit ur og håbet på, at klokken snart blev mange, så man med god samvittighed kunne tillade sig at sige farvel og komme hjem af.

Alle, eller i hvert fald mange af disse problemer, kan dog undgås, hvis man indretter sit festlokale ordentligt. Der er flere ting, man skal tænke over, når man gerne vil have indrettet sit festlokale. Et af disse aspekter er, at man skal huske på, at der gerne skal være plads til et par underholdende indslag ude på midten af gulvet. Man skal derfor tænke over, hvordan bordene placeres. Disse kan placeres på mange forskellige måder, men de mest hyppigt benyttede bordformationer er enten i en hestesko, et E, et aflangt bord eller selvfølgelig mange små mindre borde – enten firkantede eller runde.

Når først man har valgt en af disse bordformationer, så burde der i hvert fald være god plads, så det er det sidste problem, man skal tænke over. Nu er der plads til mange forskellige spændende aktiviteter, og hvis man har brug for inspiration, så kan man altid tage et kig på siden ideertilfest.dk, som er fyldt til randen med spændende artikler, der giver inspiration til sjove selskabslege og god underholdning til stort set hvilken som helst fest, man måtte skulle afholde.