Dansk design stormer fremad og det er ikke kun møbler og arkitektur hvor Danmark er med fremme. På ur fronten er Danmark godt med og det minimalistiske og skandinaviske design er noget som er blevet yderst populært.

På denne liste finder du de fedeste danske design ure.

Indhold

Georg Jensen

Georg Jensen laver nogle af de flotteste ure indenfor dansk design. De er minimalistiske og stilrene i det velkendte Georg jensen udtryk. Med et Georg Jensen ur har man et sandt stykke dansk design om håndleddet. Urkassen er minimalistisk, samt ultratynde visere der giver uret et slankt og rent udseende. Georg Jensen ure er ikke blot kendetegnet ved et flot stykke design men kvalitet hele vejen igennem. Urværket er således et ægte schweizisk urværk der sikrer nøjagtighed og præcision. Ure fra George Jensen ligger i den dyre ende, men topper til gengæld også listen over fede danske design ure.

Arne Jacobsen

De fleste kender til Arne Jacobsen som værende en af de største arkitekter i dansk historie og med til at indføre modernismen. Han er en af nutidens bedst kendte designere og hans design består hvor eksempelvis stolen ‘Ægget’ er en af de helt store klassikere. Arne Jacobsen har lavet et utal af designikoner og udover arkitektur og møbler er også smykker og ure noget hvor Arne Jacobsen har formået at slå igennem med klassisk og originalt design. Arne Jacobsen ure til mænd fås i 4 modeller og de er blevet relanceret i originalt design til priser som er meget overkommelige. Et flot og klassisk design ur.

Nordgreen

Nordgreen er i modsætning til de to ovenstående mærker et helt nyt bekendtskab på den danske designscene. Der ligger dog stor design erfaring bag udseendet på et Nordgreen ur, da mærket er kommet til i samarbejde med den danske designer Jakob Wagner der står bag produkter for eksempelvis B&O, Muuto og Stelton. Ideen bag Nordgreen er at skabe et ur som kan bæres hver dag, men samtidig er et unikt, forenklet og funktionelt ur. Nordgreen ure kommer i 3 forskellige kollektioner som alle tager udgangspunkt i traditionelt skandinavisk design. Nordgreen ure er simple og minimalistiske og alligevel er der en model til enhver smag.

About Vintage

About Vintage er et dansk urmærke som laver ure i klassisk design. Der er stor diversitet i de forskellige kollektioner hvor man kan finde alt fra et helt simpelt herreur som blot viser tiden, til et kronograf med dato. Ligeledes har About Vintage ure i forskellige prisklasser, da de både har ure med et ganske almindelig Quartz batteridrevet urværk til automatiske urværker fra schweiz. Ens for alle ure er et nydeligt design og et ur af høj kvalitet. About Vintage er på kort tid blevet en af de fedeste danske design ure og har eksempelvis indgået et samarbejde med den schweiziske ur producent Frederique Constant og lavet et ur sammen. Derudover ses About Vintage også på en lang række kendte mennesker og har generelt indvundet en høj popularitet blandt modebevidste danskere.

Ole Mathiesen

Ole Mathiesen er en dansk ur producent som kan dateres helt tilbage til 1845. De har deres eksklusive butik på strøget i København og i Københavns lufthavn hvor de forhandler eksklusive mærker som Omega, Patek Philippe, IWC og flere. De producere stadigvæk egne eksklusive ure som tager udspring i traditionsrigt urmageri. Ure af høj kvalitet med schweiziske urværker. Med et ur fra Ole Mathiesen får et klassisk dansk design ur fra en urproducent med en lang historie og stolte traditioner.