Står du og skal have nye gardiner? Så ved du sandsynligvis, hvor stor en proces det kan være, når man skal ud og finde de helt rigtige gardiner til hjemmet. Man skal sørge for at have styr på de rigtige mål, man skal være afklaret med, hvilken farve gardinerne skal være, hvilken type de skal være, hvor meget lys de må lukke ind i lokalet, om de skal være fjernstyret, med snor, om de skal trækkes for osv. osv.

Ja, listen er lang, og det kan hurtigt blive en uoverskuelig proces, selvom man tænker, at det er en relativ overkommelig ting. Samtidig kan det være svært at se gardinerne for sig, når man står i butikken.

Der er dog heldigvis en løsning på førnævnte. Løsningen er som følger: Bestil gardinbussen og få besøg af en kompetent gardinrådgiver, som kan hjælpe dig med alt fra opmåling til farvematch. Gardinbussen er fyldt med gardiner, stofprøver og lignende, så du kan se, hvordan dit hjem kunne komme til at se ud med den rigtige gardinløsning.

Her er fem gode grunde til at booke en gardinbus:

Indhold

1. Gardinbussen er fleksibel og bekvem

Hvorfor køre hele vejen hen til den nærmeste større by for at kigge på gardiner? Man kan hurtigt ende med at bruge en eller flere hverdagsaftener eller en hel lørdag på at beslutte sig for, hvilke gardiner man skal have. Booker man i stedet et gratis besøg af gardinbussen, skal man bare sørge for at være hjemme. Mere bekvemt og fleksibelt bliver det ikke.

2. Se gardinerne i eget hjem

Når gardinbussen kommer, er den naturligvis læsset med alverdens gardiner. Det betyder, at du får mulighed for at se, hvordan de enkelte gardiner ville se ud i dit hjem.

Det gør det meget nemmere at tage den rigtige beslutning.

3. Få kompetent rådgivning

Gardinbussen er ikke bare en bus fyldt med gardiner. Nej, der følger naturligvis en kompetent rådgiver med, som kan vejlede dig om alt fra farver til gardintype. Rådgiverne har set lidt af hvert, og de ved, hvad der fungerer og hvad der ikke gør.

4. Det er gratis

Gardinbussen kommer gratis ud og assisterer dig med dit valg af gardiner. Er du ikke klar til at købe lige med det samme, er det naturligvis helt ok. De tilbyder endda at måle op og give dig et uforpligtende tilbud på de helt rigtige gardiner. Så kan du altid tænke over det.

5. De rigtige gardiner er essentielle

Vi tillægger måske ikke gardiner særlig stor betydning. Men udover at de spiller en vigtig rolle i et rums udtryk, så har de også en vigtig funktion. Gardiner har blandt andet en stor indflydelse på din søvnkvalitet, hvorfor det er vigtigt at få de rigtige gardiner til især soveværelset.