Det er altid en dejlig oplevelse at indrette boligen med lækkert interiør og skabe lige netop den stemning, du ønsker i dit hjem. Det er ikke de store og vilde tiltag, der skal til for at ændre eller gøre en forskel i et rum i boligen.

I dit hjem skal der være en hyggelig stemning, hvor du føler det er rart at være. Det er simpelthen de designmæssige detaljer og dekorative indfald, der gør forskellen. Med et personligt touch med det rigtige interiør og det rigtige valg af farver og dekoration kan du løfte et rum på en nem og hurtig måde.

Indhold

Tilføj funktionalitet og personlig stil med bordplader i træ

Der er stor forskel på, hvordan man vælger ens bolig skal se ud; nogle er til virkelig dyrt design, kunst og antikviteter. Er du mere interesseret i at omgive dig med møbler i naturlige materialer til overkommelige priser, kan du indrette dig med flotte bordplader i træ. Træ er et vidunderligt organisk materiale, som findes i mange smukke varianter. Det er et holdbart og slidstærkt produkt. Derfor er bordplader i træ perfekte til dit køkken, som skrivebord, sofabord eller spisebord. Se mere her: MIFApladen.dk

Vælg bordplader i træ til netop din bolig

Vælg blandt unikke bordplader i ask, birk, bøg, eg, fyr, mahogni eller valnød efter netop de mål og størrelser, der passer til din bolig. Vær med i processen og design din egen bordplade i træ. Med overfladebehandling, kantprofiler, afrundede hjørner eller indhak i bordpladen kan du ramme din egen personlige stil.

Bordplader i træ giver en bred vifte af muligheder for at indrette et praktisk arbejdsværelse, et lækkert køkken og en hyggelig stue.

– Så pift dit hjem op ved at vælge bordplader i træ, der matcher din stil, dine ønsker og behov.