Følger du med i, hvad der rører sig inden for skandinavisk boligindretning, så ved du nok allerede, at de stilede plankeborde er mere populære end nogensinde før. Det er faktisk næsten blevet et must-have at eje et plankebord, så måske er det også på tide, at du får skiftet dit gamle spisebord ud.

Er du på udkig efter et unikt plankebord, så skal du klikke dig ind på woodstyle.dk, hvor du finder masser af inspiration. Denne forhandler er kendt for at skabe unikke plankeborde i egetræ. Der er vel at bemærke tale om en forhandler, som henvender sig til både private og erhverv.

Indhold

Derfor er det attraktivt at købe et håndbygget plankebord

Er du ikke interesseret i at indrette dit hjem med masseproducerede møbler, så kan du glæde dig over, at det er muligt at købe håndbyggede møbler. Bestiller du et plankebord eller et andet møbel gennem woodstyle.dk, så kan du være sikker på at få leveret et helt unikt produkt, som er blevet bygget med udgangspunkt i dine krav og ønsker.

…. Så selvom plankeborde er populære, skal du ikke frygte, at nogen ejer et bord helt magen til dit. Det kan nemlig ikke lade sig gøre, når bordene bliver lavet i hånden.

Hvad koster et plankebord?

Det er næsten umuligt at svare på dette spørgsmål, da der findes både billige og dyre plankeborde. Prisen kommer an på parametre som træsort, størrelse og en række andre faktorer. Det er som regel først, når du har indsendt en forespørgsel på bordet, at du kan få oplyst en pris. Det er herfra op til dig at vurdere, om prisen er fair.

Et danskproduceret plankebord er ikke helt billigt, men man er om ikke andet sikret et robust og langtidsholdbart bord. Behandler du plankebordet med respekt, så er der ingen fare for, at du bliver nødt til at skifte det ud de første mange år.