bla-blomster-butterfly-trendhim-31

Der kan være stor forskel på, hvad mænd iklæder sig, når de skal deltage i en festlig begivenhed. Dog er der alligevel nogle outfits, der er mere populære end andre. Det er f.eks. meget almindeligt at iklæde sig et par jeans, skjorte og festegnede sko. Ydermere er det altid et hit at iklæde sig forskellige former for accessories – f.eks. et ur, halskæde, armbånd og solbriller. Der er dog også et helt femte accessorie, som man kan iklæde sig – nemlig en butterfly.

Indhold

Butterflies er stadig et hit

Selvom butterflies har eksisteret i adskillige år med både gode og dårlige tider, så er det et faktum, at butterflies stadig er et hit. Der er altså intet i vejen for at bære en butterfly i 2016. Tværtimod får det dig til at fremstå maskulin og elegant. Der er ikke én specifik målgruppe for butterflies, da de kan bæres af både mænd og unge fyre i en bred aldersgruppe. Ydermere er det muligt at bære en butterfly til alle festlige lejligheder, uanset om der er tale om et bryllup, konfirmation, fødselsdag eller studentergilde. Det er altså et accessorie, der er særligt egnet til lejligheder, hvor man gerne vil se ekstra fin ud.

Men hvad koster en butterfly egentligt? Tager du et kig på nettet, så befinder de fleste butterflies sig i prisklassen 85-200 kr. Det er vel at bemærke en prisklasse, som appellerer til langt de flestes budget. Der er altså ingen undskyldning for ikke at investere i en butterfly.

lilla-butterfly

Find den rette butterfly til din skjorte

Skal du købe en ny butterfly, så skal du tænke over, hvilken butterfly der passer bedst til din skorte. Skal den være ensfarvet, flerfarvet, stribet eller mønstret? I dag findes der butterflies i mange forskellige stilarter, hvorfor du kan være sikker på at få opfyldt dine behov. Du kan f.eks. overveje at gå den klassiske vej ved at vælge en hvid skjorte og en sort butterfly, som altid er et sikkert valg.

Det er en stor fordel at eje flere forskellige butterflies, så har man altid kan finde mindst én butterfly, der passer til den pågældende skjorte.

image006-1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *