Urproducenten Karlsson er kendt for sine trendy, men tidløse vægure. Selv om navnet klinger svensk eller skandinavisk, er Karlsson faktisk en hollandsk virksomhed, og brandet er kendt overalt i verden og har ry som en førende leder inden for urdesign på internationalt plan.

Mange tænker automatisk på høj kvalitet, uovertruffen æstetik og et godt prisleje, der går fra den billige og overskuelige ende til den dyre og luksuriøse ende. Hos Watchfelt.dk finder du dit næste Karlsson vægur, så besøg siden og få inspiration til dit næste vægur.

Indhold

Indret dit hjem med et vægur i et tidløst og moderne design, der holder

Et ur hjælper dig ikke kun med at holde øje med tiden, men kan også fungere både som smykke på armen og dekoration i hjemmet. Mange bruger deres smartphones, når de skal se, hvad klokken er, men hvis man vil gøre livet nemmere for sig selv og samtidig pynte sit hjem med smuk dekoration, kan man med fordel overveje at købe et Karlsson vægur.

Et vægur pynter lige så meget som et vægbillede. Har du en bar væg, kan du øjeblikkeligt give den liv ved at sætte et vægur op. Et vægur spiller også godt sammen med andre dekorationer såsom indrammede billeder, spejle og plakater. I samspil med resten af indretningspynten kan et vægur tilføje en uventet dimension, samtidig med at det er brugbart i hverdagen.

Dertil kan et vægur både være alt fra diskret til himmelråbende, alt afhængig af hvilket type ur du vælger, og hvilke materialer det består af. Netop her kan Karlssons ure komme dig til undsætning, da producenten laver mange forskellige ure i forskellige materialer og stilarter.

Karlsson væguret fås i mange varianter

Som nævnt i indledningen er Karlsson kendt for sine smukke, stilrene ure. De mange forskellige varianter er din garanti for, at du med sikkerhed kan finde et, der lige passer ind i dit hjem og den indretningsstil, som du stiler efter. Watchfelt fører en række af Karlssons mest efterspurgte modeller, som alle er indbegrebet af tidløshed. Nedenfor kan du danne dig et kort overblik over de mest populære Karlsson ure.

Karlsson Little Big Time

Karlsson Little Big Time er en af Karlssons mest kendte modeller. Uret består faktisk kun af et par meget enkelt udformede visere og er kendetegnet med sin utroligt minimalistiske udformning. Denne model vil være rigtig god til et hjem, der fokuserer på en minimalistisk stil.

Karlsson Minimal

Karlsson Minimal ligger mere op ad det, som man ville tænke på, når man hører ordet vægur. Ikke desto mindre er Karlsson Minimal et smukt og klassisk udformet ur, som uden tvivl vil passe ind i alle hjem.

Urets udseende er velkendt, og når man kigger på det, kan det godt virke som om, at man har set det design – og så alligevel ikke. Karlsson har formået at kaste noget tryllestøv over et ellers temmeligt traditionelt design, og resultatet af denne fortolkning er Karlsson Minimal.

Karlsson Dragonfly

Karlsson Dragonfly er karakteriseret ved sit dråbeagtige udseende, som kan lede tankerne hen på flora og fauna. Navnet er også passende til uret, for vægurets kurvede glas minder om øjet på en guldsmedje. Det elegante design og associationerne til natur og dyreliv er perfekte, hvis man ønsker at tilføre et organisk pift til sin indretning.

Karlsson Sensu

Karlsson Sensu er iøjnefaldende og kræver opmærksomhed, når du er i samme rum som uret. Det metalliske materiale og de skarpe bølger spiller godt sammen og minder mest af alt om en japansk paraply lavet af papir. Uret er derfor et ideelt valg, hvis man ikke er bange for anderledes silhuetter, og hvis man er til orientalsk inspireret indretningsdesign.