Ringen er et forholdsvis lille og enkelt smykke, men det har faktisk en utroligt stor forhistorie. Vi ved nemlig, at man også gik med ringe for flere tusind år siden, men da var det for at vise, hvilken familie eller slægt man tilhørte.

I dag er vi noget mere frie når det kommer til antallet eller designet på vores ringe, men den lange forhistorie vidner om et universelt design, der ikke lige sådan går af mode. En ring kan da også lige tilføje et ekstra pift til rigtig mange outfits. Ofte ender en ring faktisk med at gøre det hele en lille smule mere formelt eller måske endda feminint. I det hele taget viser en ring eller et hvilket som helst andet smykke eller accessory bare, at du har lagt noget tanke bag, hvordan du ser ud, og at du har respekt for dem, du skal mødes med gennem dagen. Særligt en guld ring ligger derfor i rigtig mange kvinders smykkeskrin.

Indhold

En guld ring kan bruges til meget

En guld ring kan da også bruges i rigtig mange forskellige sammenhænge, uden at det føles malplaceret på nogen måde. Du kan tage en ring på i skole eller på arbejde, men du kan altså også godt tage den på til en fest, mens du går rundt i en lang og fin gallakjole. Ringens udtryk afhænger nemlig i høj grad af det tøj, den bliver parret med.

En guld ring kan, i kraft af både sin farve og sit universelle udtryk, gå med rigtig meget både farvemæssigt og i ethvert andet regi. Der findes dog rigtig mange forskellige varianter af guld ringen, og jo mere ekstravagante og udtryksfulde de bliver, jo mere bør man begynde at tænke over, hvad man parrer sin ring med.

Lad ringen få opmærksomheden

En ring med et meget indviklet mønster eller bare en meget stor ring kan faktisk gå hen og blive sit eget statement. Det er ikke nødvendigvis en dårlig ting, men du bør være opmærksom på, at ringen vil komme til at stjæle opmærksomhed.

Noget af det samme kan siges om en ring med en stor sten. Den vil ofte også tiltrække en masse opmærksomhed. Afhængigt af stenens farve og størrelse vil sådanne ringe også passe bedst i en lidt mere formel kontekst. Hvis stenen har en meget iøjnefaldende farve, bør du desuden vær opmærksom på, at den passer betragteligt bedre sammen med nogle farver end andre. Det kan lægge en dæmper på dig, når du trækker i tøjet, men det kan virkelig også tilføje noget smukt, når outfittet bare spiller og passer til stenen og ringen.

Hvis du endnu ikke har en guld ring, men du godt kunne tænke dig en for at give dine outfits det sidste pift, så bør du starte med en forholdsvis simpel guld ring, som du godt kan lide. Så kan du altid købe større og mere udtryksfulde ringe senere hen. På den måde er du nemlig sikker på, at du har en ring, der passer til ethvert outfit.