Måske kender du allerede en lille smule til det italienske glashus Luigi Bormioli. I mere end 25 generationer har Bormioli familien beriget verden med deres smukke glas og innovative fremstillingsmetoder. Deres glas er fremstillet i et selvudviklet hightech krystalmateriale, som både gør deres glas ekstra modstandsdygtige overfor slag, samtidig med at de har 25 års garanti imod glaspest.

Hvis du allerede nu tænker, at du har lyst til at tjekke dem ud, så kan du finde et stort udvalg af glas fra Luigi Bormioli hos BarLife.

Indhold

Glas til enhver lejlighed

Et af Bormiolis primære mottoer er, at de producerer glas til alle typer af lejligheder. Det skal forstås på den måde, at uanset hvad for en spiritus eller drik, som du ønsker at servere, så har de et glas, som matcher det, du gerne vil drikke.

Det gælder alt fra vandglas, vinglas, ølglas, romglas, grappaglas osv. Og pga. deres mange generationers tilstedeværelse i glasbranchen, så har de i den grad forstand på at skabe glas, der former og formidler dets indhold på den bedste måde.

Når du f.eks. vil servere vin, så vil alle de dejlige smage og aromaer blive intensiveret, og du vil få den optimale nydelse.

Somme tider kan det være meget rart med en vinguide for begyndere, hvis nu ikke du har så meget erfaring indenfor netop dette felt. Derigennem kan du også læse meget mere omkring, hvilken betydning vinglasset har for den hele vinoplevelse, og hvorfor netop Luigi Bormiolis glas mestrer denne disciplin.

Fantastiske glaskollektioner

Som ethvert andet glashus med respekt for sig selv, bliver alle glassene fra Luigi Bormioli lanceret i en samlet glasserie. Og der er virkelig mange skønne samlinger af slagsen, når det drejer sig om de italienske glas.

Hvis du er glad for vin, så vil vi anbefale dig at se nærmere på Diamante-serien, som er specielt dedikeret til det stilkede glas, hvoraf det primært er vinglas, som indgår i serien. Diamante-glassene er dekorerede af et smukt og elegant krystalmønster på den øverste del af glasset, som er det her gennemgående tema for hele kollektionen.

Hvis du befinder dig bedre ovre i øllets univers, så vil du helt sikkert synes rigtig godt om Birrateque kollektionen, som udelukkende består af hightech-udviklede ølglas. Der er ølglas som matcher de fleste øltyper, så du vil sagtens kunne afholde en ølsmagning, hvor ølglassene fra Birrateque spiller en central rolle.

Hvis ikke det er til dig selv, så kan glas fra Luigi Bormioli også sagtens fungere som den perfekte gave til ham eller hende du holder af. Og kunne du tænke dig at finde mere gaveinspiration, så har vi her lavet den ultimative liste over gaveidéer, som du kan gøre brug af.

Vi håber, at du er blevet lidt klogere og måske også en anelse mere nysgerrig på, hvad italienske Bormioli kan tilbyde, og du overvejer måske endda at anskaffe dig nogle af deres glas.