Det er dyrt at male. I hvert fald hvis du køber de gode mærker som alle kender. Selvom prisen er højere på de velkendte mærker, så kan pengene sagtens være givet godt ud ved at købe en kvalitetsmaling fremfor en billigere maling. Ofte skal der ganske enkelt males flere gange for at få samme resultat med en billigere maling.

Betyder det så, at man ikke kan spare penge god maling. Nej, for heldigvis er der også stor konkurrence blandt forhandlere af kvalitetsmaling. Derfor skal du holde godt øje med prisen og meget gerne sammenligne priser hos mange forskellige forhandlere.

Indhold

Prisen er oftest til forhandling, når du køber stort

De fleste er nok tilbøjelige til at købe varer til den pris varen står til i butikken eller på webshoppen. Det er dog ikke altid en god ide. Især når du køber lidt større ind kan der være plads til forhandling.

Først og fremmest står valget mellem, om du skal købe din maling hos en almindelig farvehandler eller finde malingen på en webshop. Begge steder kan du forhandle. Ved den lokale farvehandler kan du sige, at du gerne vil købe der, men gerne vil høre om prisen er til forhandling, hvis du køber en vis mængde. Du kan også forsøge dig med at sige, at du har set malingen væsentlig billigere på Malingtilbud.dk, og derfor gerne vil høre, om de vil matche prisen.

På samme måde vil der også til tider være rum til forhandling, hvis du køber på en webshop. Det gælder også selvom malingen i forvejen er sat ned i pris. Mange webshops har en chat-funktion, hvor du vil kunne få svar med det samme. Hvis butikken gerne vil give nedslag, vil du så typisk få en rabatkode, som du kan bruge ved bestilling.

Sammenlign priser på den gode maling på nettet

Den store fordel ved at undersøge markedet på internettet er, at alle webshops kun er et klik og dermed ganske få sekunder væk. Derfor kan du i løbet af meget kort tid sammenligne priser på din foretrukne maling hos forskellige forhandlere og så ellers bare vælge den billigste.

En nem måde er at skrive netop hvad du skal bruge i søgefeltet på Google. Når man søger på et specifikt produkt vil man almindeligvis allerede i toppen af resultatsiden få præsenteret en række med varer fra forskellige forhandlere der matcher din søgning. Allerede her kan du også se prisen. Du skal dog være opmærksom på, at der er tale om reklamelinks, hvor butikkerne betaler for at få vist sine egne produkter i toppen.

Vær indstillet på at du ikke altid kan forhandle

Det er naturligvis forhandleren selv, der vælger om de vil gå med til prisnedslag. Der vil altid være nogle forhandlere som holder meget fast på prisen, eller måske i forvejen har presset prisen helt i bund i forhold til, at de også selv skal tjene noget på salget.

Alligevel er det næsten dumt ikke at forsøge. Det værste der kan ske er, at du får et afslag, og så kan du jo bare prøve et andet sted.