Dating er blevet et fast ord i vores sprogbrug – trods ordets amerikanske oprindelse. Dating hører desuden langt fra kun den yngre del af befolkningen til; senior dating markedet boomer også derud af… og egentlig med god grund, hvis man tænker over det. Hvis man bliver skilt eller på anden vis mister sin ægtefælle, vil der naturligt opstå et stort tomrum. Samtidig har man ofte et mere begrænset socialt liv, da byture og fester for længst er skiftet ud med parmiddage og spilleaftener.

Det kan derfor være svært at finde en ny partner. Hvor er det lige man skal lede? Her kommer online dating ind i billedet. Alt man behøver er en computer eller en smartphone med internetadgang. På Datingpilot kan du som senior finde et stort udvalg af ligesindede.

Når du først har fået stablet en date på benene, så handler det for dig om at gøre både dig selv og dit hjem klar til daten. Det kan du læse mere om i næste afsnit.

Bliv dating-klar

Først og fremmest skal du prøve at undgå at blive nervøs; det handler om at være afslappet og hygge sig. Tag et langt bad, tag pænt, men behageligt tøj på, og brug din yndlingsparfume. Ryd hjemmet pænt op og sørg for, at din indretning ser gennemført, ordentligt og moderne ud. Et rent og pænt hjem siger nemlig automatisk meget om dig som person. Hvis du vil gøre ekstra meget ud af det, kan du endda investere i nogle nye lækre møbler. Om ikke andet, så sørg for at tænde stearinlys i flotte stager, hav friske blomster i trendy vaser og server vin eller kaffe i smarte krus eller vinglas.

Skab en ekstra hyggelig stemning ved at sætte noget dæmpet musik på, så eventuel stilhed i samtalen ikke bliver for akavet. Og husk så på, at en date i virkeligheden bare er en aftale mellem to mennesker, som skal se, om de har en kemi sammen eller ej. Der er masser af fisk i havet og dermed rig mulighed for at møde en, som du matcher perfekt med.