Det er langt fra alle mennesker, der synes, at det er sjovt at gøre rent – hverken privatpersoner eller virksomheder. Skal man gøre rengøring til en leg i en virksomhed, kan man først og fremmest købe en industristøvsuger. Der er efterhånden udviklet mange støvsugere, der er egnet til industribrug. Er du repræsentant for en virksomhed, og har du fået besked på at købe en støvsuger, skal du på jagt efter den helt rigtige industristøvsuger.

Indhold

Find den rigtige industristøvsuger med disse tips

Der er flere ting, man skal tage højde for, når man skal købe en støvsuger til en arbejdsplads. Vi gennemgår nogle af de vigtigste punkter, så du får et godt indblik i, hvad du skal være opmærksom på:

1. En passende størrelse – Industristøvsugere kan købes i en lang række forskellige størrelser. Skal du finde den rigtige størrelse, skal du være bekendt med størrelsen på din arbejdsplads – antal kvadratmeter.

2. Stor sugeevne – Det er helt essentielt, at en industristøvsuger har en stor sugeevne. Hvis sugeevnen ikke er tilstrækkelig høj, bør man genoverveje, om det var et godt køb

3. Lavt støjniveau – En god industristøvsuger skal helst ikke larme mere end højst nødvendigt. Du kan gøre klogt i at lede efter en støvsuger med et lavt støjniveau, så medarbejderne ikke bliver forstyrret unødigt.

Der er mange forskellige typer

Det er vigtigt at bemærke, at der ikke kun finde én type industristøvsuger. Der findes derimod mange forskellige typer, som kan bruges til mange forskellige erhverv. De mest almindelige typer består af nedenstående:

  • Tæppe støvsuger
  • Vådstøvsuger
  • Specialsuger
  • Askesuger
  • Rygstøvsuger

Der findes også mange forskellige mærker såsom Kärcher, Easy Clean og Ghibli. I forbindelse med at du skal købe en industristøvsuger, skal du selvfølgelig også tage hensyn til din virksomheds budget.

image006-1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *