Spo1

Hvad er et badeværelse uden et spejl?

Det er de færreste danskere, som kunne forestille sig at træde ind i et badeværelse, hvor der ikke var noget spejl. Vi danskere er nemlig vant til, at der hænger et stort spejl på væggen. Vil du finde det perfekte spejl til hjemmet, bør du sætte 3-5 minutter af til at læse dette blogindlæg, som netop sætter fokus på emnet.

Indhold

Hvilke behov har du?

Du skal først og fremmest tænke over, hvilke behov du har. Der kan være mange gode grunde til, at du ønsker at købe et nyt spejl. Det kan f.eks. skyldes, at du ønsker bedre belysning eller mere opbevaringsplads.

Udarbejd evt. en liste over dine krav og vurdér herefter, hvilke krav der er vigtige, og hvilke der er mindre vigtige. Det gælder nemlig om at have prioriteterne i orden, når man skal finde det helt rigtige spejl til badeværelset.

Badeværelse

Vælg et spejl, som afspejler dit badeværelsesmøbel

Noget af det vigtigste – hvis ikke det vigtigste – er, at du finder et spejl, som afspejler dit badeværelsesmøbel. I den forbindelse skal du så vidt muligt undgå at vælge et spejl, som er bredere end møblet. Før du leder efter et spejl, bør du måle dit badeværelsesmøbel, så du ved, hvor stort dit kommende spejl maksimalt må være.

Overvej et spejl med lys

Et spejl med led lys er efter mange års stigende efterspørgsel for alvor ved at blive folkeeje.

Der er mange moderne spejle, som byder på integreret belysning, hvilket du bør være opmærksom på, når du gennemsøger markedet for spejle til hjemmet. De populære spejle med lys fås i mange forskellige kvaliteter.

Der er flere fordele ved den integrerede belysning. Belysningen er med til at give spejlet og badeværelset et eksklusivt udtryk, ligesom belysningen byder på praktiske egenskaber. Skal du lægge makeup eller sætte hår foran spejlet, vil det være en fordel, hvis der er god belysning på badeværelset.