Skal spisestuen indrettes med ekstra charme og stil, så kan et lækkert plankebord være det helt rigtige at investere i. Selvom man ikke tillægger det mange tanker i hverdagen, så er spisebordet en af de absolut vigtigste genstande i et hjem, hvorfor vi hos designtop.dk mener, at der bør investeres tid i at finde det rigtige. Har du overvejet at anskaffe dig et plankebord til spisestuen, så følg vores guide herunder for at blive klar til dit køb.

Indhold

Sørg for at have målene for bordet i orden

En af de største fejltagelser er at bestille et egetræsbord, der er for stort. Det kan enten være, at bordet er for bredt eller langt til spisestuen. Gør derfor dig selv den tjeneste at måle op (eventuelt blot nede på gulvet), for at være sikker på, at målene i spisestuen stemmer overens med egetræsbordet.

Tænk nøje over farvevalget

Spiseborde af træ kan komme i mange forskellige farver, og det er ikke altid lige nemt at gennemskue, hvilken farve træet egentlig har, når blot man ser et billede på computeren. Tænk derfor nøje over, hvilken farve I ønsker bordet skal have.

En anbefaling herfra lyder dog på ikke at vælge sorte spiseborde. Snavs vises desværre hurtigt herpå, og de bliver endvidere hurtigt støvet til.

Giv indretningen prikken over i’et

Ønsker du at tage indretningen af dit hjem et niveau op, så er et plankebord næsten et must. Disse borde har vundet stor popularitet i de danske hjem de seneste år, og priserne er derudover ikke på samme niveau, som de var for blot 5-10 år siden.

Sidder du lige nu med overvejelserne om nyt spisebord, så anbefaler vi dig at købe det online. Køb et egetræsbord her og lad bekymringerne omkring dit nye spisebord falde til jorden. Her er du sikret den højeste kvalitet til yderst fornuftige priser.