Fuldend dit look med ombre hår

t1b_60__dip_dye_avezu-trense-weft_hair-ezyweft-flettemetoden-hairextensions-haarextension_2

Taler vi om hårfarver og hårfarveteknikker, så er det svært (hvis ikke umuligt) at komme uden om ombre hår, som er blevet et stort hit i hele verden. Det er fortsat en relativ ny metode, som ikke desto mindre har været med til at revolutionere markedet. Dette blogindlæg er tilegnet dig, der ønsker at fuldende dit look ved at bruge denne nye metode.

t1b_60__dip_dye_avezu-trense-weft_hair-ezyweft-flettemetoden-hairextensions-haarextension_2

Indhold

Hvad er ombre hair, og er det noget for mig?

Ombre hair er en farveteknik, hvor der er fokus på at blande en lysere farverne ind i spidserne – på en helt naturlig måde. Pointen ved farveteknikken er, at man skal undgå markante overgange, som ikke ligefrem gør noget godt for håret. Denne farveteknik er først og fremmest meget skånsom for din hovedbund, hvilket i sig selv er en stor fordel. Ydermere behøves du ikke farve dit hår særligt tit, hvilket vil spare dig for både tid og penge i fremtiden.

I dag er der rigtigt mange kendte personligheder, som bruger ombre extensions. Vil du være med på moden og gøre ligesom de kendte, så kan du overveje, om det er noget for dig. I øjeblikket peger alt på, at det er en metode, der er kommet for at blive. Ombre hår bliver efterspurgt i hele verden, og det er selvfølgelig ikke helt uden grund. Disse extensions kan købes i stort set alle tænkelige farvenuancer, så der findes helt sikkert også en farvenuance, der passer til dit hår.

Ombre extensions storsælger på det danske marked

Ombre extensions er bl.a. blevet en stor succes på det danske marked, hvor de bliver revet ned fra de danske butikshylder. Efterspørgslen kommer fra kvinder i en bred aldersgruppe, som for alvor har fået øjnene op for den fantastiske teknik. Teknikken er også blevet omtalt i mange medier efterhånden, hvilket blot har været med til at øge populariteten yderligere.

De populære extensions kan købes til en ganske fair pris på internettet. Selvom teknikken er fantastisk, og populariteten er stor, så er der ikke blevet skruet op for prisen. Derimod er prisen meget fair, hvilket du også vil opleve, hvis du besøger en dansk forhandler.

image006-1