Hvilken tandlæge skal jeg vælge?

Står du i en situation, hvor du har svært ved at beslutte dig for, hvilken tandlæge du skal vælge? I så fald kan du først og fremmest trøste dig med, at du ikke er den eneste, der står med den udfordring. Der er nemlig rigtigt mange danskere, som har svært ved at finde den bedste tandlæge. I artiklen får du 4 gode tips til valg af tandlæge.

tandlæge

4 gode tips til valg af tandlæge

1. Vælg en tandlæge, som du føler dig tryg ved – Tillid er alfa og omega, når det drejer sig om at vælge den rette tandklinik. Har du ikke tillid til din tandklinik, så vil det næppe føre til noget godt. Føler du dig ikke tryg ved din tandklinik, så er det et tegn på, at du bør foretage et tandlægeskift.

2. Indhent flere tilbud, når du skal have lavet en tandbehandling – Skal du have foretaget en tandbehandling, så behøves du ikke nødvendigvis blive ruineret. I vores moderne verden har du nemlig mulighed for at indhente flere tilbud på én og samme behandling. Indhenter du tilbud via f.eks. Tandbud.dk, så kan du bede om at få tilsendt 3 tilbud fra tandlæger i nærheden af dig. Det er en gratis og uforpligtende løsning, som kan spare dig for hundredevis – eller måske tusindevis af kroner.

3. Læs anmeldelser og bedømmelser på nettet – Er du i tvivl om, hvorvidt du kan stole på en tandlæge, så kan du med fordel læse, hvad andre har skrevet om tandlægen på nettet. Der er nemlig rig mulighed for at læse forskellige anmeldelser og bedømmelser af tandlæger i dit lokalområde. Du skal ikke nødvendigvis stole på alt, hvad andre skriver, men det kan alligevel give dig et indtryk af, om tandlægen er vellidt eller ej.

4. Afstand fra bopæl til tandlæge – Vil du gerne have en tandlæge, der er placeret tæt på din bopæl, så skal du også være opmærksom på afstanden. Det vil naturligvis altid være en fordel, hvis du har gå- eller cykelafstand til din tandlæge. Således vil du ikke være afhængig af hverken bil eller offentlig trafik. Søger du på “Tandlæge din by” – f.eks. “Tandlæge København”, så vil du blive introduceret for de nærmeste tandlæger.

Du kan helt frit vælge mellem alle de tandlæger, der har overenskomst med regionerne.

image006-1