Hans Bølling and og ælling

I denne artikel sætter vi ikke blot fokus på 1 produkt – men hele 2 produkter. Det skal dreje sig om henholdsvis den populære Hans Bølling and og den søde Hans Bølling ælling. Det er designerens mest populære produkter, som er blevet et imponeret stort hit i Danmark og udlandet. Vi kigger lidt nærmere på, hvad der er så specielt ved disse ænder og ællinger. Du får mulighed for at hilse på andefilmen og blive klogere på historien bag disse designs.

Indhold

Hans Bølling and

Hans Bølling andPris: 699 kr.

Forhandler: Stormagasinet.dk

Her ser vi det første medlem af andefamilien – nemlig en and i stor størrelse. Det er et design, som er udgivet af Architectmade i samarbejde med Hans Bølling. Det er en relativ stor træfigur med en højde på 18 cm. Den er designet til at passe på den kære lille ælling. Man behøves ikke nødvendigvis behøve både en and og en ælling, men det er det mest oplagte.

Der er forskellige indretningsmuligheder med denne kære and. Den vil passe godt ind i stuen, køkkenet og børneværelset, men kan naturligvis også bruges i alle andre rum. Den vejledende pris er 699 kr., som er den pris, du finder hos Stormagasinet.dk og de fleste andre forhandlere i Danmark. Selve anden kan kun købes i én farve og størrelse.

  • Højde: 18 cm.

Hans Bølling ælling

Hans Bølling ællingPris: 399 kr.

Forhandler: Stormagasinet.dk

Køber du en Hans Bølling and, så bør du næsten også købe en matchende ælling. Ikke desto mindre er det de færreste, som kan stå for denne søde ælling. Den er naturligvis betydeligt mindre end anden og koster ligeledes også mindre.

Ællingen måler blot 9 cm. i højden og er dermed en mindre træfigur. Det er en figur, som vil skabe meget opmærksomhed uden at fylde alverden rent fysisk. Den kan stilles på stort set alle overflader og er egnet til at gå i arv. Denne Hans Bølling ælling er særlig populær som gave i forbindelse med barnedåb og fødselsdag.

  • Højde: 9 cm.

Det skal du vide om Hans Bølling ænder og ællinger

Som du allerede har regnet ud, så er det den danske designer, Hans Bølling, som står bag disse designs. Historien bag netop disse to designs er utrolig smuk. De blev nemlig designet på baggrund af en sandfærdig historie, som fandt sted på Frederiksberg i 1959. En politimand fik øje på en andefamilie, som var ved at passere en befærdet vejr. Han valgte straks at standse al trafik i ganske få minutter, så andefamilien kunne passere vejen. Dette lidt usædvanlige blik blev kendt over hele Danmark. Alle de store aviser og medier valgte nemlig at skrive om det, hvilket gav et stort kendskab til historien.

Hans Bølling skabte et klassisk samlerobjekt

På baggrund af denne historie fik Hans Bølling den gode idé, at han ville skabe sine helt egne figurer bestående af en and og en ælling. Selvom der er lavet mange træfigurer, så er der ingen der minder om disse figurer. Det er klassiske samlerobjekter, som har været populære i mange år efterhånden.

Håndlavede figurer i teaktræ

Du kan med fordel købe en Hans Bølling and og ælling, hvis du sætter pris på håndlavede træfigurer. De to træfigurer er håndlavede og belagt med klar og mat teakolie. Du kan med fordel prøve at lade din hånd glide over teaktræet og mørke, hvor glat og fint det er.

Justerbare hoveder

Ændernes og ællingernes hoveder kan drejes for at skabe et specielt udtryk. Det kan man f.eks. gøre, hvis man ønsker at udtrykke glæde, kærlighed, nysgerrighed eller noget helt tredje.

Læs meget om designere her: http://www.b.dk/bolig/manden-bag-det-klassiske-bakke-bord

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *