Vil du pifte dit hjem op med nye gulvtæpper, så kan du overveje at investere i et HAY gulvtæppe. Der er mange forskellige varianter, du kan vælge mellem, hvis du skal købe HAY gulvtæpper. I artiklen vil vi udelukkende fokusere på de mest populære modeller. Du vil b.la. blive introduceret for Pinocchio, Dot, Two Ways og Colour Carpet.

Indhold

HAY gulvtæppe Pinocchio

HAY sengetæppe PinocchioPris: Fra 1699 kr.

Forhandler: Trendyliving.dk

Ønsker du det mest populære gulvtæppe fra HAY, så skal du vælge dette gulvtæppe. Der er tale om modellen Pinocchio, som du højst sandsynligt har set flere gange før. Det er et flot og rundt HAY gulvtæppe, som er kendt for sine mange farver. Det specielle ved dette tæppe er, at det er sammentrukket med små stofkugler i alle regnbuens farver. Kuglerne er et helt specielt teksturvalg til et moderne gulvtæppe, som netop har været medvirkende til den store popularitet.

Tæppet er både syet og filtet sammen i hånden, hvor man nøje har filtet hver eneste kugle sammen. Tæpperne består af mange hundrede små kugler, som til sammen udgør et helt specielt look. Det er et særdeles flot tæppe, som vil vække opmærksomhed og skabe glæde i ethvert hjem.

Vælg mellem størrelse og farveHAY Pinocchio

Hos Trendyliving.dk skal du først vælge, hvor stort dit HAY gulvtæppe skal være. Du kan vælge mellem to forskellige størrelser, som er henholdsvis 90 cm. og 140 cm. i diameteren. Når du har valgt størrelsen, skal du derefter vælge farve.

Hvis du vælger Pinocchio i størrelsen Ø90 cm., så kan du så kan du vælge mellem pink, koralrød / sort, multifarvet og lilla.

Alternativt kan du vælge Ø140 cm., hvor der er knap så mange farver at vælge mellem. Du kan nemlig kun vælge et multifarvet gulvtæppe.

OBS: Du skal påregne 2-3 ugers leveringstid (fjernlager)

Specifikationer

  • Lille: Ø90 cm.
  • Stor: Ø140 cm.
  • Materiale: 100 % pure new wool

HAY Dot gulvtæppe

HAY dot sengetæppePris: Fra 2999 kr.

Forhandler: Trendyliving.dk

Vi har kigget på endnu et moderne HAY gulvtæppe – nemlig modellen Dot. Designmæssigt er det et et mere stilrent tæppe, som ikke skaber lige så meget opmærksomhed som Pinocchio. Dette Dot gulvtæppe kan købes i en lang række farvekombinationer.

Netop denne farvevariant hedder Poppy Red, som er en af de mest populære varianter. Du kan dog også se nærmere på bl.a. Hot Pink, Pink Magnolia, Elephant Breath og Electric Green. Alle disse varianter finder du hos Trendyliving.dk.

Small, medium og large

Den opmærksomme læser vil se, at vi har skrevet fra 2999 kr. Det skyldes nemlig, at den reelle pris afhænger af den valgte størrelse. Man kan nemlig vælge mellem henholdsvis small, medium og large.

Dette HAY gulvtæppe er fremstillet i 100 % uld og blev designet af Scholten og Baijings i 2011. Tæppet består af over 1000 sammenflettede kugler.

Specifikationer

  • Small: 80 x 100 cm.
  • Medium 120 x 170 cm.
  • Large: 150 x 200 cm.
  • Materiale: 100 % uld

HAY Two Days

HAY sengetæppe two waysPris: Fra 1400 kr.

Forhandler: Trendyliving.dk

Two Ways er også et populært HAY gulvtæppe, som kan købes i en lang række forskellige farver og størrelser. Du kan vælge mellem 5 forskellige størrelser og 4 forskellige farver. Som navnet antyder, så har tæpperne striber i 2 retninger. Two Ways er for dig, som ikke har noget imod at skabe et hjem, som skiller sig lidt ud. Der er tale om friske gulvtæpper, som vil være et friskt pust til ethvert hov.

Designeren er Merete Erbou Laurent, som har gjort et særdeles godt stykke arbejde med disse gulvtæpper. Tæppet findes i forskellige prisklasser, som er varierende alt efter størrelse. Du kan helt sikkert finde et gulvtæppe, som vil passe godt ind i din bolig.

HAY Colour Carpet

HAY_COLOUR-CARPET gulvtæppePris: 4999 kr.

Forhandler: Trendyliving.dk

Vi slutter af med at kigge på en fjerde model, som er blevet navngivet Colour Carpet. Vi har at gøre med endnu et farverigt HAY gulvtæppe, som er designet af to dygtige designere. De to designere har haft fokus på smukke farvesammensætninger, mønstre og flotte farver. Gulvtæppet kan købes i alverdens farver. Hver enkelt farve er angivet med et nummer, hvor du kan vælge mellem 01, 02, 03, 04 og 05.

Du kan kun vælge mellem én størrelse, og prisen er fast uanset, hvilke farvekombinationer du vælger. Ligesom du kan forvente med de øvrige HAY gulvtæpper, så er leveringstiden cirka 2-3 uger.

Øvrige HAY produkter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *