Sætter du pris på et flot, elegant og stilrent tøjstativ, så bør du overveje et HAY tøjstativ. I dette blogindlæg skal vi kigge nærmere på HAY Loop Stand Wardrobe og Hay Loop Stand Hall. Der er tale om to forskellige tøjstativer, som ligner hinanden på mange parametre. Produktet er også kendt som et garderobestativ, som naturligvis er det samme.

Indhold

HAY tøjstativ – Loop Stand Wardrobe

hay tøjstativ loopPris: 1399 kr.

Forhandler: Trendyliving.dk

Vi starter ud med at kigge på det klassiske HAY tøjstativ, som er danskernes foretrukne garderobestativ. Det er den store udgave, som står godt og stabilt plantet på gulvet med sine 3 ben. Designeren bag Hay Stand Wardrobe er Leif Jørgesen, som har fået stor anerkendelse for hans designs igennem tiden.

Tøjstativ til privat og erhverv

Dette HAY garderobestativ er henvendt til private såvel som erhverv. Selvom stativet primært er repræsenteret i private hjem, så der også mange butikker, som bruger denne type stativ. Der er f.eks. mange moderne tøjforretnigner, som anvender et HAY tøjstativ til at hænge tøj op på.

Som du kan se på billedet, kan du vælge mellem farverne sort, grå og hvid. Det er klassiske farver, som hay tøjstativvil passe godt ind i alle hjem og forretninger. Stativet er fremstillet i pulverlakeret stål, hvilket er med til at frembringe et flot design og en god holdbarhed. Stilmæssigt finder man næppe et mere simpelt og samtidig moderne design. Det er et flot tøjstativ i tidløs design, som med fordel kan gå i arv.

Garderobeskab til soveværelset eller børneværelset

Dette garderobeskab er primært egnet til at blive brugt i soveværelset eller børneværelset. Takket være benet i midten er der rig mulighed for at dele stativet op. Dermed kan man dele sit tøj op i farver og / eller type. Bor man sammen med sin kæreste, kan man også vælge at dele stativet op i midten. Du kan bruge stativet til at hænge skjorter, kjoler, tasker, bluser og meget mere op på.

Specifikationer

 • Mål: 150 x 130 x 60 cm. (højde x bredde x dybde)
 • Materiale: Pulverlakeret stål

HAY garderobestativ – Stand Hall

HAY garderobestativPris: 1399 kr.

Forhandler: Trendyliving.dk

Ved første øjekast kan det måske være svært at se, hvad der er anderledes ved dette HAY garderobestativ. Hvis du kigger efter, vil du dog kunne se, at HAY Stand Hall er betydeligt smallere. Højden er den samme, mens dybden og længden er væsentligt reduceret.

HAY stumtjener til entreen

Du kender måske også dette stativ som HAY stumtjener, som er det officielle produktnavn.

Dette tøjstativ er egnet til at blive brugt i entreen. Der er omkring 40 cm. garderobeplads til bøjler,
hvor det vil være oplagt at hænge jakker, frakker og halstørklæder. Skal du bruge et stativ til entreen, så vil denne udgave være den mest oplagte. Den fylder nemlig meget mindre end det forrige tøjstativ, hvilket gør den mere praktisk i entreen. Ligesom det gjorde sig gældende for det forrige HAY tøjstativ, så kan denne stumtjener også købes i sort, hvid og grå.

Der er mulighed for at tilkøbe matchende bøjler, som kan købes i forskellige farver. Bøjlerne til HAY stumtjener købes typisk i pakker á 4 eller 5 stk.

Du kan give et HAY garderobestativ til dig selv eller i gave til en af dine nærmeste. Chancen for at finde tilbud og udsalg er mere eller mindre minimal. Dog kan du altid finde nogle skarpe priser hos Trendyliving.dk, som har forskellige størrelser og farver.

Specifikationer

 • Mål: 150 x 45 x 39 cm. (højde x bredde x dybde)
 • Materiale: Pulverlakeret stål

Læs alt om producenten og designeren her: http://hay.dk/

2 Comments

 1. Hay Stand Hall, står til 1099 her på siden, men går jeg over og skal bestille, så er prisen 1399?

  Det er lidt misvisende:

  1. Hej Birthe,

   Ja, det har du helt ret i. Det er naturligvis en fejl fra vores side, og det beklager vi meget. Vi har nu rettet i vores artikel, så prisen er angivet korrekt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *