Kakerlakker skaber frygt og afsky i stort set hele verden. Danmark er desværre også et af de lande, som huser rigtig mange kakerlakker. En løsning kunne være at flytte til et land, hvor kakerlakkerne har dårlige levevilkår, men mindre kan formentlig også gøre det. Er du plaget af kakerlakker i en sådan grad, at du ikke ved, hvad du skal stille op, så er du landet på den rigtige side. Vi vil nemlig forsøge at hjælpe dig, hvis hjem er blevet mere eller mindre invaderet af dette udskældte skadedyr.

Indhold

Derfor er kakerlakker så uønskede

Ingen mennesker – hverken bolig- eller restaurantejere – har lyst til at støde på en kakerlak. Dette er der selvfølgelig flere gode grunde til. Er du nysgerrig efter at vide, hvorfor kakerlakker i realiteten er så uønskede, så bør du fortsætte læsningen. Vi gennemgår nemlig de bedste grunde nedenfor:

  • De efterlader afføring alle vegne (dette er selvsagt meget uhygiejnisk)
  • De er kendt som nogle af de værste smittebærere (dysenteri, tyfus m.fl.)
  • De kan (gennem deres ekskrementer) udløse astma og allergi
  • De skaber utryghed

Skulle du være i tvivl om, hvorvidt det er værd at bruge kræfter på kakerlak bekæmpelse, så har du hele fire gode grunde ovenfor. Du kan sikkert komme på yderligere gode argumenter for at holde kakerlakkerne langt væk.

Derfor har kakerlakkerne valgt netop dit hjem

At lokke kakerlakkerne til at gæste dit hjem har næppe været din hensigt. Faktum er dog, at rigtig mange skadedyrsproblemer er mere eller mindre selvforskyldte. Er man bevidst om, hvordan disse skadedyr lever, og hvor de søger hen, så vil man kunne handle på det og minimere risikoen for at få kakerlakker i hjemmet.

Fælles for de fleste kakerlakker er, at de er vilde med at opholde sig steder, hvor der er mørkt og fugtigt. Derfor vil de ofte søge mod badeværelser, udhuse og ikke mindst kældre. Noget af det du kan gøre er at fugtsikre de nævnte rum – det er ikke mindst vigtigt at beskytte kælder og udhus mod fugt.

Kakerlakker er i øvrigt flittige til at søge steder hen, hvor der er mad, hvorfor det er alfa og omega, at man opbevarer alle tænkelige fødevarer på en forsvarlig måde. De kære kakerlakker er endda vilde med råddent mad, så du skal måske lige tænke dig om, inden du lader en skraldepose fyldt med gammelt mad ligge uden for dit hus. Før du ved af det, vil hele dit hjem være fyldt med kakerlakker, som formerer sig og efterlader afføring i alle hjørner og afkroge.

Bestil autoriseret kakerlak bekæmpelse i dag

Er du ikke selv i stand til at slippe af med kakerlakkerne i dit hjem, så er der kun én rigtig ting at gøre; ring eller skriv til en skadedyrsbekæmper. Du kan helt sikkert få et godt tilbud på kakerlak bekæmpelse, hvad enten du bare har stødt på én kakerlak i kælderen, eller om alle dine køkkenskuffer er fyldt med kakerlakker.