Følger du med misundelse med på de mange stilfulde sociale profiler, der indeholder billede på billede af et smukt og stilfuldt designerhjem? Går du op i design og boligindretning, men har svært ved at få det til at se ud, lige som du gerne vil have det, eller synes det er for dyrt at købe design? Så læs med nedenfor, hvor du får et par tips til et stilfuldt hjem på en overskuelig måde.

Indhold

Køb og sælg brugt

Designermøbler behøver ikke altid at koste kassen. Hvis du har forelsket dig i en dyr designerlampe, men ikke synes at du har råd til den, kan du måske finde den brugt. Der findes utallige hjemmesider og apps, hvor man kan sælge og købe brugt interiør, og her kan der være mange penge at spare.

Samtidig kan du sælge ud af de ting, du ikke længere får brugt eller ikke synes passer til din nye stil. Det kan godt være, at det ikke kan sælges til mere end maks. 50 % af købsprisen, men det hele tæller i det store regnskab, og hvis du sælger nok, kan det være, at du får råd til lampen.

Køb billigere alternativer

Det er nemmere end nogensinde før at købe lækkert interiør og brugskunst til få penge. Brands som IKEA og Søstrene Grene lancerer ofte kollektioner, som indeholder alt lige fra møbler til nips, der matcher tidens trends, men som ikke koster alverden. Man må selvfølgelig forvente, at kvaliteten er derefter, men set på den lyse side kan man med god samvittighed skifte det ud løbende, i takt med at moden skifter.

Designermøbler og -produkter kan også være en investering

Hvis du ikke kan finde en brugt eller billig version af den lampe, du drømmer om, så overvej, om det ville give mening for dig alligevel at investere i den. Nogle gange kan det være en investering at købe designprodukter, da det formentlig ikke falder meget i pris, og i nogle tilfælde vil det endda blive mere værd med tiden. Hvis du ikke har pengene til den, kan det måske give mening at låne pengene. Det kræver dog, at du har styr på din økonomi, kan afdrage på lånet og er sikker på, at lampen ikke ender med at koste dig meget mere på den måde. Lån penge online via din computer eller tablet, hvis du har brug for et lån her og nu.