Måske er I lige flyttet, og I skal til at indrette jeres helt nye drømme hjem, eller måske er det tid til, at der skal ske noget nyt og anderledes i jeres gamle hjem. Lige meget om det er den ene eller den anden grund, så er det en spændende og sjov proces at indrette sit hjem.

Indhold

Vis hvem du er

Det er virkelig her, I kan vise, hvem I er. Farvevalg, mønstrer, møbler og så videre. Er I mest til neutrale farver, der ikke springer for meget i øjnene, og stilrene linjer, eller vil I hellere have masser af farver og spændende mønstrer. Det kan også være et mix af de to, det er helt op til jer hvordan jeres nye hjem skal se ud. Det er også nu, I skal tænke på hvilke rum, I vil blive rigtig glad for i fremtiden. Der skal selvfølgelig være de mest bassale rum såsom køkken, badeværelse, stue og soveværelse, men derudover kan I sagtens tænke lidt kreativt.

Ethvert hjem må have et hyggehjørne

I kan eksempelvis indrette et dejligt indbydende hyggehjørne. Det kan være i hjørnet af stuen, eller det kan måske være en del af kontoret. Det kan godt være, at du ikke lige i første omgang har tænkt på, at et hyggehjørne er vigtigt, men det er helt sikkert en detalje i jeres hjem, som I kommer til at sætte pris på i fremtiden. Det er her familien kan koble af og slappe af og enten nyde hinandens selskab eller koble af i sit eget selskab.

Hvad skal hyggehjørnet indeholde?

Et hyggehjørne skal lægge op til hygge. Der skal være mulighed for at lave de ting, der er rigtig hyggelige, og det kan være flere ting. Måske skal der være en stor blød lænestol eller måske en sækkestol, hvor man kan sidde og hygge sig med en god bog, et spil live kasino på computeren eller en ny strikkeopskrift. Der kan også være puder, der kan spredes ud på gulvet, sådan at man kan lægge sig her og se en god film.

Tænk måske på at stille et par standerlamper op i stedet for et stort lys i loftet, og sørg for at indkøbe dejlige bløde tæpper, som man kan putte sig under i de kolde vintermåneder. Her kan også være en stor reol, der kan indeholde alle de ting i bruger i hyggehjørnet; bøger, brætspil, garn og strikkeopskrifter, computerspil og så videre.