ANNONCE: Artiklen er en reklame

Det klassiske danske hjem består af en stue, badeværelse, køkken, entre og et eller flere soveværelser. I mange hjem finder man også et spillerum, som bliver brugt af både børn og voksne.

Et ubenyttet rum vil i de fleste tilfælde blive brugt som kontor eller opbevaringsrum, men hvorfor ikke tænke ud af boksen? Du kunne jo eksempelvis omdanne det tomme rum til et spillerum. Har du altid drømt om sådan et rum? Så læs artiklen og gør din drøm til virkelighed.

Indhold

Vurdering af rummets egnethed

Før du lægger for mange indretningsplaner, bør du vurdere, om rummet er egnet til at blive brugt som spillerum. Det er først og fremmest relevant at tage et kig på rummets størrelse, da rummet helst skal have en vis størrelse for at være kvalificeret.

Det kan ganske vist være udfordrende at indrette et lille rum, men det er mindst lige så svært at indrette et rum med skråvægge. I princippet kan man godt spille både bordfodbold og bordtennis i et sådan rum, men man risikerer altså at slå hovedet, hvis man glemmer, at der er skråvægge.

Pengespil

Sådan kan du indrette rummet

Et spillerum behøves ikke nødvendigvis at byde på både bordfodboldbord, bordtennisbord, dart og andre spil. Måske har du i virkeligheden kun brug for en computer, et skrivebord og en kontorstol. Er du glad for at spille bingo på nettet, så kan du i realiteten nøjes med at forsyne rummet med nogle få udvalgte møbler samt et par digitale enheder som en computer og tablet. Det er smag og behag, om man helst vil spille bingo på den ene eller anden enhed.

Foruden computer og tablet bør du også investere i et par ergonomiske og veludviklede høretelefoner, så du kan fordybe dig i spillet og lukke alt andet ude. Derudover bør du sætte penge af til en stabil router. Det ville jo være en katastrofe, hvis du mistede forbindelsen til internettet midt i et spil.

Nedenfor får du en kort opsummering af ovenstående:

  • Opstil forskellige bordspil (bordtennisbord, bordfodboldbord m.v.)
  • Investér i digitale enheder (computer, tablet m.v.)
  • Køb en stabil router
  • Anskaf dig et par ergonomiske høretelefoner med god lydkvalitet

Du er nu godt rustet til at indrette dit kommende spillerum. Selvom det er dit projekt, så kan du med fordel inddrage dine venner og familie i projektet. Det bør du gøre, såfremt du har brug for feedback på dine idéer eller blot har brug for nogle tips og tricks.