Er du den fødte campist, og kan du ikke få nok af camping, så skal du selvfølgelig have fat i det helt rigtige udstyr – og ikke mindst gadgets. I dette inspirationsindlæg får du en lang række forslag til, hvilke luxus camping gadgets du med fordel kan investere i. Vi har besøgt en førende dansk forhandler, hvor vi er stødt på en masse nyttige, underholdende og praktiske gadgets.

Indhold

Vandtætte etuier – Pas godt på dine værdier

Der er rigtigt mange anledninger, hvor det vil være praktisk at være i besiddelse af et vandtæt etui. Skal du f.eks. lytte til musik eller tage billeder i havet eller i poolen, så skal du selvfølgelig sørge for at beskytte din digitale enhed optimalt. Du kan bruge et vandtæt etui til at passe på din smartphone, digitalkamera, MP3-afspiller eller noget helt fjerde.

vandtæt etui

Pris: 29-69 kr.

Forhandler: Coolstuff.dk

Du kan blive den lykkelige ejer af et eller flere af disse vandtætte etuier. Du kan vælge mellem henholdsvis “Generelt etui” – “Kamera etui” og “MP3 afspiller etui”. Prisen starter fra 29 og op til 69 kr. Prisen er lav, men nytteværdien er høj.

Oppustelig solcellelampe – Praktisk og miljørigtig gadget

En oppustelig solcellelampe ligner udadtil en flad pose, men den kan lynhurtigt pustes up og forvandles til en solcellelampe. Skal du på camping i år, så skal du selvfølgelig have en oppustelig solcellelampe med i din taske. Det vil være særdeles smart at eje en oppustelig solcellelampe, hvis man ikke har adgang til el, eller hvis man oplever strømsvigt.

Skal din solcellelampe virke efter hensigten, så skal du blot placere den i solen i nogle timer. Herefter kan den levere 6-12 timers lys.

oppustelig solcellelampe

Pris: 239 kr.

Forhandler: Coolstuff.dk

Du kan bl.a. bruge din solcellelampe som lygte, lommelygte og læselampe. Spørger du os, så er det et must-have gadget for enhver engageret campist.

Solcelle-oplader – Løb aldrig tør for strøm igen

Nyder du at campere, men er du træt af, at din smartphone løber tør for strøm på ubelejlige tidspunkter? I så fald er der heldigvis hjælp at hente. Hjælpen består i en solcelle-oplader, som er et af årets mest populære gadgets til camping. En solcelle-oplader er nem at tage med sig på farten, og den er tilstrækkelig kraftig til at kunne oplade en smartphone – og mere til.

solcelle-oplader

Pris: 215 kr.

Forhandler: Coolstuff.dk

Lader du din solcelle-oplader ligge i direkte sollys i ti timer i træk, så er den klar til at levere strøm til din elskede smartphone. Denne solcelle-oplader er mest egnet til at oplade smartphones og tablets.

– Du kan finde mange flere fantastiske gadgets til camping på Coolstuff.dk. Her finder du et stort udvalg af gadgets og sjove gaver til bl.a. camping. Du får glæde af 90 dages returret, dag-til-dag levering og fri fragt ved køb for minimum 499 kr., når du handler på den danske webshop.

image006-1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *