I dag skal det handle om praktisk og moderne opbevaring af forskellige ting.

Som tiden skrider frem, vil man helt ubevidst samle en masse ting og sager sammen, som gerne skal opbevares på en praktisk måde, så tingene ikke fylder mere end højst nødvendigt. Der er jo ingen, som ønsker at leve i et rodet hjem.

Opbevaring er ikke ligefrem det mest sexede emne i verden, men det er ikke desto mindre en god idé at gøre sig tanker om, hvordan man kan opbevare sine mange ejendele på overskuelig vis. Find inspiration i denne guide, hvis du ikke har fundet en løsning, som fungerer for dig.

Indhold

Opbevaring af sko

Er du træt af at snuble over skoene i entréen, så bør du investere i en smart opbevaringsløsning, som eliminerer rodet en gang for alle. Afhængigt af hvor meget plads du har til rådighed, kan du enten købe en skoreol eller en skohylde. Foruden skoreoler og skohylder findes der også en lang række andre entrémøbler, som du bør kigge nærmere på, før du beslutter dig for, hvilken løsning du vil investere i.

Har du en mindre entré, så anbefaler vi dig at opdele dine sko efter, hvilke du bruger mest. De sko, du kun bruger til særlige lejligheder, kan lige så godt opbevares i dit garderobeskab eller et andet sted i hjemmet. Dermed kan du også nemmere finde de sko, du rent faktisk bruger hver dag.

Opbevaring af te

Drikker du te, så ved du helt sikkert, at teen skal opbevares korrekt, hvis den skal kunne bevare sin friskhed, duft og smag. De generelle anbefalinger går på, at man skal opbevare teen både mørkt, køligt og tørt. Derudover bør man så vidt muligt opbevare teen med god afstand til stærktlugtende madvarer.

Der er gudskelov mange muligheder for at opbevare te i overensstemmelse med ovenstående råd. Søger du på opbevaring af te, så vil du erfare, at der findes både æsker, kasser og dåser til formålet. Det er langt hen ad vejen en smagssag, om man vil opbevare sin te på den ene eller anden måde. Foruden at købe en opbevaringsæske e.l. bør du også købe økologisk te, så du rent faktisk har noget at opbevare.

Opbevaring af legetøj

Som forælder til et mindre barn er du nok klar over, at det lynhurtigt kan komme til at flyde med legetøj i hele huset, hvis man kigger væk i bare få minutter. Det kan man ikke gøre så meget ved, men man kan da undersøge, om der findes en smart måde at opbevare legetøj på. I dag er der for eksempel mulighed for at købe opbevaringskasser, som kan rulles under sengen, så de ikke optager unødig plads i hjemmet. Det er blot én ud af mange pladsbesparende løsninger.