Sommeren er over os, og det skal naturligvis nydes i fulde drag, før vi endnu en gang må vinke farvel til sol og høje temperaturer.

Du har i princippet mulighed for at nyde følelsen af sol og sommer hele året rundt, hvis du ikke er bange for at besøge et nyt land. I den anledning skal du naturligvis have pakket din kuffert, så du kan tage dit yndlingstøj og dit udstyr med dig. Alle omtalte kufferter i dette blogindlæg kan findes på følgende link.

Indhold

– Epic Crate EX Wildlife Tropical kuffert

Kuffert

Direkte link: https://rejsegear.dk/epic-crate-ex-wildlife-tropical-kuffert/

Epic Crate EX Wildlife Tropical er kufferten, du skal investere i, hvis du gerne vil eje en kuffert, som skiller sig ud fra mængden. Epic har designet og udviklet denne innovative og moderne kuffert, som byder på et flot og eksotisk design.

Den reelle pris for kufferten afhænger af, hvilken størrelse du vælger, da du kan vælge mellem tre forskellige størrelser. Kufferten byder på praktisk pakkesystem, indbygget TSA-lås og lette SingleTRAK hjul. Der ydes 5 års garanti på den omtalte kuffert.

– Pick & Pack Monster kuffert

Kuffert

Direkte link: https://rejsegear.dk/pick-pack-monster-sort-boernekuffert/

Rejser du med børn, så vil du måske finde denne børnekuffert interessant, da den med sit farverige og sjove design taler til børn og barnlige sjæle. Kufferten kommer med indbygget teleskophåndtag og en praktisk lomme på forsiden.

– American Tourister Bon Air kuffert

Kuffert

Direkte link: https://rejsegear.dk/american-tourister-bon-air-orange-kuffert/

American Tourister Bon Air er uden tvivl en af de mest populære kufferter på markedet, hvorfor du også skal overveje, om kufferten kunne være noget for dig. Du får med denne kuffert bl.a. mulighed for at opleve de støjsvage hjul, den robuste konstruktion og den høje brugervenlighed.

Kufferten kan købes i mange forskellige farver og størrelser, så du kan helt sikkert også finde din drømmekuffert fra den omtalte serie. American Tourister har fremstillet mange fantastiske kufferter gennem tiden, og denne kuffert er ingenlunde en undtagelse. Du får 2 års begrænset garanti på denne kuffert.

image006-1