DesignTop.dk har fået en gylden mulighed for at teste og anmelde iPhone 7 – og du finder resultatet i dette blogindlæg. Du vil bl.a. kunne læse om enhedens pragtfulde design og ikke mindst de mange features. Vi gennemgår enhedens mange fordele og højdepunkter, som du skal være introduceret for, hvis du leder efter en ny smartphone.

Indhold

Højdepunkter – iPhone 7 byder på følgende fordele

Listen over fordele er meget lang, så vi vil holde os til de mest markante fordele. Designmæssigt har vi allerede slået fast, at det er en pragtfuld enhed, som man ikke kan sætte en finger på. Designet er gennemført, flot og elegant. Sætter du pris på et kort og overskueligt overblik over enhedens fordele, kan du læse om nedenstående fordele:

  1. Tyndere design (1mm tyndere)
  2. Ny og hurtigere processor
  3. Ingen antennelinjer på bagsiden
  4. Bedre batterilevetid (forbedret med 14 %)
  5. Fås i flere forskellige størrelser
  6. Brugervenlighed i topklasse

Du kan købe iphone 7 uden abonnement til en rigtig god pris på nettet. Søger du efter den laveste iphone 7 pris på markedet, vil du hurtigt kunne finde en særlig attraktiv pris. Der kan nemlig være mange penge at spare, hvis man gør sit forarbejde ordentligt.

Der er rigtig mange danske forbrugere, der søger efter en billig iphone 7, men er det overhovedet en realistisk søgning? Ja, man kan sagtens finde en prisvenlig iphone 7, hvis man køber en brugt enhed eller vælger en prisvenlig forhandler.

Er iPhone 7 pengene værd?

Det helt store spørgsmål går på: Er iPhone 7 pengene værd?

– Vi er overbevidste om, at iPhone 7 er alle pengene værd. Enheden byder på den nyeste teknologi og de bedste features, så det er svært at finde et bedre alternativ til prisen. Apple har tydeligvist forbedret enheden på mange forskellige parametre, som gør, at du får fuld værdi for alle pengene. Køber du enheden, vil du blive bekræftet i, at den kommer med flere fantastiske fordele.

image006-1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *