Skal dit hjem være flot og moderne hele vejen igennem, så bør du ikke gå på kompromis med din dørklokke. I den anledning kan du med fordel vælge en Jacob Jensen dørklokke – eller også kendt som ringeklokke. I dette blogindlæg skal vi præsentere dig for en Jacob Jensen ringeklokke, som vil være tilegnet den stilbevidste og kræsne danske forbruger.

Indhold

Jacob Jensen ringeklokke i sølv

jacob jensen dørklokkePris: 599 kr.

Forhandler: Wupti.com

De fleste kan blive enige om, at 599 kr. ikke er en lav pris for en dørklokke. Dog skal man have med i sine overvejelser, at der er tale om et anerkendt, dansk designmærke. Denne dørklokke er i disse år en af de mest efterspurgte klokker på det danske marked. Det er den sølv udgave, som er efterfølger af en populær hvid dørklokke fra Jacob Jensen.

Designmæssigt finder man næppe en mere stilfuld dørklokke end denne. Ringeklokken vil passe ind i de fleste danske boliger, hvor den vil fungere som et flot og funktionelt designelement. Det er en elegant ringeklokke, som vil blive lagt mærke til. Den flotte farvekombination med sølv og sort er med til at give dørklokken et eksklusivt look.

Trådløs Jacob Jensen dørklokke

Hvis du skulle være i tvivl, så er det naturligvis en trådløs dørklokke. Det er lykkedes Jacob Jensen at jacob jensen ringeklokkeudvikle en trådløs ringeklokke, som ikke påvirker eller lader sig påvirke af andre apparater. Dermed risikerer du ikke, at du bliver forstyrret af naboens dørklokke eller omvendt.

Denne Jacob Jensen dørklokke sender både en auditiv- og en visuel alarm. Udover den auditive alarm bestående af et lydsiginal, er der også en visuel alarm, som er et lille lys, som vil blinke. Lyset er ligeledes med til at advare ejeren omkring lav batteritilstand. Det er ganske simpelt at skifte batterierne, når der er behov for det. Under låget skal du blot fjerne 4 skruer for at få adgang til batterierne, som du kan skifte med det samme. Processen er forklaret mere detaljeret i brugsvejledningen, som bl.a. står på dansk. Hvis du har smidt din brugsanvisning væk, så kan du klikke på følgende link (den officielle brugsvejledning online)

Dørklokke med trykknap

Vi har at gøre med en Jacob Jensen dørklokke med trykknap. Med i prisen får du naturligvis også leveret batterier til både trykknap og dørklokke. Dermed kan du få glæde af din nye dørklokke med det samme, du modtager den med posten. Det er en topmoderne ringeklokke, som har en rækkevidde på omkring 150 meter i frit sigte.

Du kan desuden glæde dig over, at det er en ringeklokke, som er nem at montere. I forhold til montering kan du selv vurdere, om klokken skal vægmonteres eller stå frit. Der medfølger en manual, som vejleder dig omkring montering, så der er ikke noget at fejl af.

Du kan helt frit vælge mellem 5 ringesignaler. Uanset hvilket ringesignal du vælger, så kan du naturligvis forvente, at lydkvaliteten er i top. Du har faktisk mulighed for at høre de 5 ringesignaler, før du køber dørklokken. Det kan du gøre på Jacob Jensens hjemmeside, hvor der er små lydklip med de forskellige ringesignaler. Ydermere kan du vælge det ønskede lydniveau – der er 2 valgmuligheder.

Specifikationer

 • Mål og vægt på klokken: 112 x 36 x 178 mm (400 gram)
 • Mål og vægt på trykknappen: 41 x 24 x 90 mm (58 gram)
 • Materiale: Stål, PMMA, ABS
 • Lydstyrke: Vælg mellem høj, lav eller lydløs
 • Maksimale afstand: 150 meter

25 Comments

  1. Hej Mette,

   Tak for din henvendelse

   Det er naturligvis en rigtig irriterende situation, som ikke burde være mulig. Min erfaring med Jacob Jensen dørklokker er, at de ikke kan forstyrres af hinanden, så det overrasker mig en smule at høre din oplevelse. Først og fremmest bør du dog undersøge, om du selv kan afhjælpe problemet. Du kan f.eks. forsøge at slå både din egne og naboens dørklokke fra ved at tage batterierne ud, så de bliver nulstillet.

   Det kan også anbefales, at du tager fat i din forhandler eller alternativt kontakter Jacob Jensen direkte.

   Hvis du fortsat ikke finder en løsning, så kan du overveje at kontakte en elektriker, som helt sikkert kan hjælpe dig

   1. Har samme problemer!! Har haft den i flere år nu. Træls når den ringer og går ud til døren og åbner, men Ingen står uden for døren

    1. Hej Per,

     Det er et rigtigt irriterende problem. Ligesom jeg anbefaler alle andre, synes jeg at du skal tage fat i din forhandler. De har helt sikkert oplevet problemet før og har højst sandsynligt en eller flere løsningsforslag

  1. Hej Niels,

   Ja, det kan man sagtens. Det kan bl.a. lade sig gøre hos Bahne, hvor den vejledende pris er 399,95 kr.

 1. Hej hej
  Vi har i mange år haft og har stadig en trådløs ringklokke fra J J og er godt tilfreds.
  Forleden observerede vi at foran forneden blinkede en lille klokke !
  Er det tegn på at batterierne skal skiftes ?
  Har målt batterierne til at indeholde ca. 1,1 volt !
  Venlig hilsen
  Aase & Per

  1. Hej Aase,

   Det glæder mig at høre, at du er glad for din Jacob Jensen dørklokke. Personligt er jeg også rigtig glad for min dørklokke, som jeg efterhånden har ejet i mange år.

   Den blinkende klokke forneden er højst sandsynligt en indikator for, at batterierne trænger til at blive skuffet. Hvis du skifter batterierne på din dørklokke, vil du højst sandsynligt opdage, at den stopper med at blinke. Skulle det ikke være tilfældet, skal du have fat i din forhandler.

 2. Kan man købe en strømforsyning til denne gørklokke.
  Hvor kan en sådan købes og hvad er prisen

  M v h
  Villy Pedersen

  1. Hej Villy,

   Jeg er desværre ikke klar over, hvorvidt man kan købe strømforsyning til denne dørklokke. Jeg vil anbefale dig at tage kontakt til din forhandler, som helt sikkert kan give dig et mere brugbart svar.

 3. Skal skifte batteri i trykknappen. Kan simpelthen ikke, at tage den af dørkarmen.

  Hilsen Lis

  1. Hej Lis,

   Hvordan har du monteret din trykknap? Det burde ikke være et problem at skifte batterierne. Måske bør du tage fat i en håndværker eller en anden tekniker, som hurtigt kan ordne det

 4. Kan man stadig købe trykknappen til den forrige model – hvis ikke – vil trykknappen til den her viste model kunne bruges til denne?

  Hilsen Bent

 5. Jeg er rigtig glad for min ringeklokke og har en god ringe tone.
  Har et spørgsmål.
  Ud af det blå kommer der lige pludselig lyden af rådhusklokker.
  Hvad betyder det??

 6. Jeg skal skifte batteri på trykknappen til dørklokken, men jeg kan ikke huske, hvilken del der tages af og hvordan. Er det den bånederste del, som man trykker på eller den øverste, kan man klikke den af eller skal man have en kniv ind under et elle andet. Jeg har prøvet, men kan ikke finde noget og er bange for at ødelægge den.
  Har prøvet at Google, og der står et link jeg kan trykke på, for at få en brugervejledning, men så kommer jeg bare ind på en designerside på engelsk.
  Håber på professionel hjælp.

 7. Har problemet nu, hvor der skal skiftes batteri på begge de trykknapperne, vi har til dørklokken. Hvordan gør man det?

 8. Hej
  Vores klokke giver alarm på alle forskellige tidspunkter døgnet rundt, det er ganske ubehageligt😖
  Mvh
  Flemming

 9. Hej
  Jacob Jensen dørklokke design no. 031809 virker ikke. Der er skiftet batterier i såvel dørklokken som trykknapperne og resat begge dele efterfølgende. Der er lys i trykknapperne men ikke i selve dørklokken. Hvad kan der være af yderligere fejlmuligheder?

 10. Kan man find ude af hvor længe den hold strøm min Jacob JENSEN dør klokke gamme model tabe strøm i løbet af kort tide

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *