Jura: Sådan sikrer du dig et job inden for den juridiske verden

Der er flere og flere unge mennesker, som får øjnene for den juridiske verden, da denne verden er forbundet med mange udfordringer og mange jobmuligheder. Der er mangel på ildsjæle, der brænder for jura, så du skal selvfølgelig give det en chance, hvis det er noget, der tiltaler dig. Men hvilken vej skal du gå, hvis du drømmer om en karriere inden for jura? Det finder du svar på i denne guide.

SDU: Bachelor i jura står i høj kurs

SDU er en af de uddannelsessteder, du kan opsøge, hvis du kunne tænke dig at tage en bachelor i jura. Vælger du denne uddannelse, kan du forvente at få en dybdegående indsigt i forskellige juridiske aspekter. Således bliver du godt rustet til at identificere, formulere og løse forskelllige problemstillinger. Du vil bl.a. blive undervist i forvaltningsret, eu-ret og formueret, hvilket åbner op for mange jobmuligheder.

Før du sender din ansøgning, bør du læse om adgangskravene, da det helt naturligt vil have indflydelse på dine muligheder. Du bør også læse om, hvordan uddannelsen er struktureret, hvem der bliver dine undervisere og andre relevante informationer.

SDU har lavet et videospot vedrørende bachelor i jura, som du kan overveje at se, hvis du er blevet nysgerrig på uddannelsen. Læs mere om uddannelsen i Forvaltningsret på nettet, hvis du har brug for yderligere information.

image006-1