De populære Kay Bojesen turtelduer blev designet i 1950’erne og er i blandt Kay Bojesens serie af træfigurer. Der er ingen tvivl om, at disse turtelduer er en af de mest charmerende designs fra Kay Bojesen. I sin tid var der tale om en udvidelse af træfigur-serien, hvor inspirationen bl.a. kom fra de søde sangfugle, som stammer fra samme serie.

Indhold

Turtelduer fra Kay Bojesen


Kay Bojesen turtelduerPris: 
749,95 kr.

Forhandler: Livingshop.dk

Uanset om man er fan af Kay Bojesen eller ej, så kan man næsten ikke andet end at elske disse turtelduer. Disse turtelduer hylder glæde og kærlighed på bedste vis.

2 stk. turtelduer i lys og mørk

Har du forelsket dig i de søde Kay Bojesen turtelduer, så kan du købe en pakke med disse 2 træfigurer. Du får leveret 2 turtelduer, som er fremstillet i henholdsvis lys og mørk egetræ. Det er ikke muligt at købe dem enkeltvis, da pointen netop er, at de 2 turtelduer skal stå næb mod næb.

Turtelduerne bærer præg af et tidsløst og samtidig moderne design. Du kan derfor forvente, at disse træfigurer også er moderne om 10, 20 og 50 år.

Perfekt dekoration til stuen eller værelset

Det vil være mest oplagt at bruge disse turtelduer som dekoration i soveværelset, børneværelset eller Kay Bojesen turtelduer tilbud
stuen. Det er mest almindeligt at placere dem på skrivebordet eller i vindueskarmen, men det er naturligvis kun fantasien der sætter grænser. Der er rig mulighed for at lege med forskellige opsætninger. Dermed kan du opnå den stemning og atmosfære, som du bedst kan lide. På billedet står de næb mod næb, men det er ikke ensbetydende med, at du ikke kan vælge en anden opsætning. F.eks. kan det være en idé at sætte dem sammen med sangfuglen Alfred. Med henholdsvis turtelduer og sangfugle fra Kay Bojesen kan man symbolisere forældre/børn forholdet.

Ligesom det gør sig gældende for stort set alle Kay Bojesens træfigurer, så er det både henvendt til børn og voksne. Alle elsker kærlighed, og det vil derfor være oplagt at pynte sit hjem med et par Kay Bojesen turtelduer. Du skal købe disse turtelduer, hvis du sætter pris på dansk design, forelskelse og kærlighed i en helhed.

Turtelduerne er en anelse mindre end sin slægtning – sangfuglene. Derudover skiller de sig også ud rent designmæssigt, da de er meget stilrene.

Tip: Det er muligt at bytte rundt på turtelduernes hoved, så du kan skabe et helt unikt og personligt design

Oplagt at give som gave

Det vil være mere end normalt at give disse turtelduer i gave til en du holder af. De bliver leveret i en fin gaveæske, så gaven kan blive afleveret med stil. Turtelduerne kan gives som en bryllupsgave, fødselsdagsgave, julegave eller noget helt fjerde. Ydermere er det en perfekt gave til kæresten eller ægtefællen, da turtelduerne netop symboliserer kærlighed.

Historien bag disse turtelduer

Bag hver af Kay Bojesens produkter gemmer der sig en interessant historie. Det specielle ved turtelduerne er, at de aldrig før er sat i produktion, før Rosendahl overtog rettighederne til designet. De er i familie med bl.a. den populære gyngehest, abe og søpapegøje.  Dermed tager figurerne udgangspunkt i de gamle designs, som blev lavet for over 60 år siden.

Tidligere forærede Kay Bojesen turtelduerne til venner og bekendte, som han synes godt om. Det var altså et slags symbol på kærlighed, som han gav til dem, der besøgte hans butik jævnligt. Derfor er det naturligt, at de også bliver anvendt som gaver den dag i dag.

Kay Bojesen turtelduer tilbud

turtelduer kay bojesenVi har ofte fået spørgsmålet: “Er det muligt at finde Kay Bojesen turtelduer på tilbud?”. Der er ikke noget entydigt svar, da det kan afhænge af flere parametre. Den vejledende pris er 749,95 kr., og det er derfor den pris, du finder hos de fleste forhandlere. Hvis du skal være heldig at finde et godt tilbud, så skal du søge på nettet. I øjeblikket er der umiddelbart ingen tilbud på Kay Bojesen turtelduer. Du bør holde øje med diverse ophørsudsalg, hvor der sommetider kan være mulighed for at gøre en god handel.

Hvis du ikke er villig til at give den fulde pris, kan du alternativt købe turtelduerne brugt. Brugte Kay Bojesen turtelduer kan bl.a. købes på DBA.dk og Gul og Gratis. Vær dog opmærksom på at standen ikke nødvendigvis er den bedste.

Hæklet turtelduer

Hvis man har mod på det, kan man også forsøge at hækle sine egne turtelduer. Det kræver en vis erfaring, men det er ikke desto mindre muligt. Vi har fundet et guide, som du med fordel kan bruge, hvis du tør springe ud i det: Haekleopskrifter.dk – Kay Bojesen turtelduer hækleopskrift

Præsentation af turtelduerne og andre nyheder

OBS: Sangfuglene bliver præsenteret 2 minutter og 13 sekunder inde i klippet

Specifikationer

  • Materiale: Kraftigt egetræ (lyst og mørkt)
  • Antal: 2
  • Højde: 9,5 cm.
  • Rengøring: Tør og ren klud

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *