Spo1

I dag bliver der afholdt konferencer om alt mellem himmel og jord – lige fra emner som unge og rusmidler til emner som boligindretning og tryghed i hjemmet.

Som arrangør af en konference bestemmer du suverænt selv, hvad dit arrangement skal omhandle. Du kan altså sagtens vælge at planlægge et arrangement omhandlende boligindretning, hvis det er dét, du brænder allermest for.

Grundidéen med en konference er, at deltagerne kan udveksle viden, synspunkter og erfaringer vedr. et bestemt emne. Her har man altså mulighed for at møde en masse ligesindede, som interesserer sig for det samme emne som en selv, hvad enten emnet er boligindretning, karriereliv, familieliv, ludomani eller noget helt femte.

Indhold

Find et egnet konferencelokale

Skal du gøre dig forhåbninger om at stable et vellykket arrangement på benene, så skal du først og fremmest på udkig efter et egnet konferencelokale. Gode konferencelokaler hænger ikke på træerne, men der findes da mange interessante muligheder rundt omkring i landet. Spørgsmålet er bare, hvor dit arrangement skal finde sted.

Foruden at gøre dig tanker om lokaliteten skal du også overveje, hvor stort konferencelokalet skal være. Den ideelle størrelse afhænger naturligvis af, hvor mange mennesker der dukker op. De fleste konferencelokaler kan rumme et sted mellem 50 og 150 mennesker.

Midti.dk – Konferencelokaler (Vejlby, Teglgård, Gamborg, Fænø m.fl.)

Book de bedste talere

Hvad er en konference uden gode talere?

Skal de travle boligentusiaster hive en hel dag ud af deres kalender for at deltage i din konference, så kræver det virkelig, at du har noget særligt at byde på. Derfor bør du booke de bedste talere inden for det udvalgte emne – i dette tilfælde boligindretning. Du kan evt. starte ud med at søge efter danske indretningseksperter via en vilkårlig søgemaskine, så du kan få et indblik i, hvilke mulige talere der findes derude.

Stof til eftertanke: En god taler er ikke kun en, som besidder viden og erfaring inden for boligindretning, men i mindst lige så høj grad en, som er god til at inspirere og lære fra sig.