Søger du en Kristin Vedel fugl i enten stor eller lille udgave, så vil denne artikel være særlig interessant for dig. Vi skal nemlig kigge nærmere på et populært design, som er udgivet af Architectmade i samarbejde med designere, Kristian Vedel. Du bliver guidet gennem alt, hvad der vedrører denne fantastiske fugl.

Indhold

Kristian Vedel fugle

Kristian Vedel er en dansk designer, som i 1959 designede de skønne fugle, som hurtigt blev en succes. I dag pryder fuglene mange tusinde danske hjem, og efterspørgslen er fortsat stor. Kristian Vedel er uddannet på Den Danske Kunsthåndværk- og Kunstindustriskole, hvor han senere hen selv blev ansat som underviser. Kristian Vedel var kendt for klassiske designs og sin kreative brug af forskellige materialer. Inden for træprodukter er Kristian Vedel uden tvivl en af de designere, som har gjort det bedst. Dog har der været stor konkurrence – bl.a. fra den kære Kay Bojesen sangfugl, som også har været i vores søgelys.

Lille fugl fra Kristian Vedel

kristian vedel fugl lillePris: 299 kr.

Forhandler: Livingshop.dk

Vi starter ud med at kigge på den lille fugl, som naturligvis også er den billigste. Den måler 7,5 cm. i højden og har en diameter på 4 cm. Det er altså en lille kær fugl, som med fordel kan placeres på natbordet, spisebordet, vindueskarmen eller noget helt tredje.

Der er tale om den klassiske fugl, som på trods af en stor design- og samlerværdi kan købes til en yderst overkommelig pris.

Den lille fugl er i øjeblikket den mest populære udgave, som hvert år bliver handlet i flere tusinde eksemplarer. Nu kan du også sikre dig et eksemplar, hvis du bestiller på nettet. Det er en træfigur, som med fordel kan gå i arv i mange år.

  • Højde: 7,5 cm.
  • Diameter: 4 cm.

Stor fugl fra Kristian Vedel

kristian vedel fugl storPris: 399 kr.

Forhandler: Livingshop.dk

Hvis du ønsker en lidt større fugl til at pynte i din bolig, så kan du overveje denne udgave. Den vejledende pris er 100 kr. højere, men den er til gengæld også betydeligt større.

Den store fugl måler 12 cm. i højden og 6,5 cm. i diameter. Selvom den er større, så har fuglen stadig en god størrelse i forhold til indretningsmuligheder. En Kristian Vedel fugl kan pynte i alle rum i huset – uanset om du mangler en pyntegenstand til soveværelset, børneværelset, køkkenet eller stuen.

Det er et tidløst design, som både børn og voksne vil forelske sig sig i. Det er en eftertragtet størrelse, som i perioder kan være udsolgt eller have lav lagerbeholdning.

  • Højde: 12 cm.
  • Diameter: 6,5 cm.

Natur eller røget egetræ?

Hvis du ønsker at købe en Kristian Vedel fugl, skal du beslutte dig for, hvilket materiale du ønsker. Du kan vælge mellem henholdsvis natur- og røget egetræ. Prisen er den samme, uanset hvilket materiale du vælger, så det handler blot om, hvad du finder pænest. Kigger man på efterspørgslen, så er interessen for natur- og røget egetræ stort set den samme. Der er naturligvis tale om håndlavet egetræ, som har en meget lang holdbarhed. Efter nogle år vil træet få patina, hvilket vil gøre fuglen endnu pænere.

kristian vedel fugl træ kristian fugl røget egetræ

Skab forskellige udtryk med en Kristian Vedel fugl

Med en fugl fra Kristian Vedel kan du skabe forskellige udtryk. Du kan skifte humør på din fugl ved at dreje på hovedet. Kroppen kan ligeledes vendes op og ned, hvilket kan være med til at give fuglen et maskulint eller feminint udtryk. Du kan skabe den helt rette stemning, da din fugl kan være nysgerrig, trist eller glad. Din Kristian Vedel fugl vil hurtigt kunne omdanne sig til din trofaste kammerat i hverdagen.

Læs om designeren her: https://da.wikipedia.org/wiki/Kristian_Solmer_Vedel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *