kubus lysestage

Med en Kubus lysestage kan du sprede lys, glæde og hygge i dit hjem. Vi skal se nærmere på lysestagerne fra By Lassen, som er blevet et enormt hit. Vi kommer omkring alle de mest populære lysestager, som omfatter 1, 2 4, og 8. I den forbindelse vil vi fokusere på de forskellige farver, hvor bl.a. hvid, sort og kobber er repræsenteret.

Indhold

Kubus lysestager

Det er efterhånden blevet et must have at eje en Kubus lysestage. Der er i hvert fald rigtigt mange danskere, som efterspørger de moderne lysestager, som Mogens Lassen står bag. Det er vigtigt at bemærke, at der ikke blot findes én udgave af lysestagerne. Derimod findes der mange forskellige modeller, som er henvendt til forskellige ønsker. Lysestager bærer præg af et tidløst look, som første gang så dagens lys i 162.

Kubus 4

kubus 4 lysestagePris: 929-1349 kr. (afhængig af farve)

Forhandler: Livingshop.dk

Kigger man på de nuværende salgsrapporter, så er man ikke i tvivl om, at Kubus 4 er den mest populære lysestage i rækken. Den bliver solgt i mange tusinde eksemplarer hver måned, og det er ikke uden grund.

Lysestage med 4 lys

Her får du en yndig lysestage med 4 lys, som kan bruges som almindelig lysestage eller adventslys. Det er en klassisk, kvadratisk model, som igennem alle årerne har været den model, der har været den største succes. Denne Kubus 4 lysestage er designet af den dygtige danske arkitekt Mogens Lasse. Arkitekten fokuserede på at skabe et simpelt og stilrent design, som skilte sig ud fra datidens udsmykkede hjem. Der blev arbejdet hårdt og længe på dette design – med et perfekt resultat.

Sort, hvid eller kobber

Ligesom det gør sig gældende for de øvrige Kobus lysestager, så kan modellen 4 også købes i enten sort, hvid kubus 4 lysestage kobbereller kobber. Den mest populære udgave er sort, men der opleves samtidig en stigende interesse for lysestagen i kobber. Slutteligt er der lysestagen i hvid, som ikke har opnået den store popularitet endnu.

Som du måske havde regnet ud, så er kobber-udgaven en anelse dyrere, hvilket også har haft indflydelse på efterspørgslen. I skrivende stund har lysestagen i kobber en vejledende pris på 1349 kr.

Kan du lide den klassiske og enkle stil, bør du vælge den sorte udgave. Kan du derimod lide at skille dig ud, så kan du med fordel købe lysestagen i kobber, som vil sprede en helt speciel atmosfære i ethvert hjem.

Specifikationer:

 • Antal lys: 4
 • Farver: Sort / hvid / kobber
 • Mål: 14 x 14 cm.

Kubus 1

kubus 1 lysestage kobberPris: 479-599 kr. (afhængig af farve)

Forhandler: Livingshop.dk

Her er endnu en populær udgave, som er den søde Kubus 1 lysestage. Det er den mindste model, som er for dig, som ønsker en lysestage med 1 lys. Prismæssigt er det klart, at den ligger på et lavere niveau end de øvrige lysestager fra By Lassen.

Simpel lysestage med 1 lys

Her har vi endnu en kvadratisk lysestage, som er beregnet til 1 lys. Der er mange fordele ved at købe en lille lysestage som denne. Den primære fordel er, at den kan stå på alle tænkelige borde, vindueskarme og andre steder i din bolig. Rent fysisk fylder den ikke særligt meget, men den alligevel spreder mere hygge og lys, end man kan forestille sig.

De karakteristiske farver

Selvom vi har valgt at fremhæve denne kobber lysestage, så er det ikke ensbetydende med, at det er den eneste farve, du kan vælge. Du kan nemlig også købe denne Kubus 1 lysestage i farverne hvid og sort. Det er dog kobber udgaven, som er den mest populære blandt danske forbrugere lige nu. Igen afhænger den reelle pris af hvilken farve du ønsker. Husk at angive den ønskede farve, når du foretager din bestilling.

Specifikationer

 • Antal lys: 1
 • Farver: Sort / hvid / kobber
 • Mål: 7 x 7 cm.

Kubus 8

by lassen kubus 8Pris: 1699-2799 kr. (afhængig af farve)

Forhandler: Livingshop.dk

Når det handler om By Lassen lysestager, så vil det være uundgåeligt ikke at nævne Kubus 8, som er endnu en populær model. Som du måske har regnet ud, så er det den største udgave, som passer til 8 lys.

Stor lysestage til det hyggelige hjem

Kan det ikke blive for stort for dig, så vil denne lysestage måske være det helt rette. Det er klart, at der ikke er de samme indretningsmuligheder med denne store lysestage, som der er med nogle af de mindre. Ønsker du at have den stående på et bord i stuen eller i køkkenet, skal du påregne, at den fylder relativt meget. Det er ikke desto mindre en fantastisk Kubus lysestage, som vil kunne sprede glæde i mange år. Det er en designmæssig perle, som dine gæster vil beundre.

Du kan selvfølgelig vælge mellem farverne, hvid, sort og kobber.

Specifikationer

 • Antal lys: 8
 • Farver: Hvid / sort / kobber
 • Mål: 23 x 23 cm.

Kubus 2

kubus lysestage 2Pris: 749-999 kr. (afhængig af farve)

Forhandler: Livingshop.dk

Sidst, men ikke mindst har vi Kubus 2, som naturligvis er den populære Kubus lysestage med 2 lys. Det er en udgave, som man vil finde i rigtigt mange danske hjem i dag. Designmæssigt skiller den sig en anelse ud fra de øvrige lysestager, fordi den ikke har den samme kantede form.

Perfekt til det lille bord

Denne Kubus lysestage er primært egnet til at stå på et mindre bord i f.eks. stuen. Lysestagen kan stå alene, men vil samtidig fungere perfekt sammen med andre designelementer. Det er den 2. mindste lysestage, som fylder minimalt på bordet.

Specifikationer

 • Antal lys: 2
 • Farver: Hvid / sort / kobber
 • Mål: 10 x 10 cm.

Kubus lysestage på tilbud – Hvor og hvordan finder jeg tilbud?

Det er fint at være optimistisk, men som udgangspunkt er det svært at finde tilbud på lysestager fra By Lassen. Der er tale om en designmæssig perle, som har en relativ høj pris, fordi man får et unikt stykke design og en meget høj kvalitet. Derfor er det ikke særligt almindeligt, at prisen bliver sat ned. I denne artikel har vi taget udgangspunkt i priserne fra Livingshop.dk, hvor levering er inkluderet.

Har du fået øje på nogle tilbud, som vi ikke har opdaget, så må du gerne smide en kommentar. Vi vil ligeledes holde denne artikel opdatere, hvis vi finder et tilbud på en Kubus lysestage.

 • Læs mere om producenten og designeren her: http://bylassen.com/shop/frontpage.html

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *