ANNONCE: Artiklen er en reklame

Trænger hjemmets vægge til en kærlig hånd, men er du ikke overbevist om, at din økonomi tillader en makeover? I så fald vil du være havnet på den rigtige side. I dag skal vi nemlig gøre dig klogere på, hvordan du kan dekorere væggene i dit hjem uden at skulle bruge mange penge. Læs artiklen til ende, hvis du ikke vil gå glip af vores bedste tips.

Indhold

Plakater er det sikre valg

Skal din vægpynt være både moderne, tidløs og billig, så bør du shoppe plakater. Det er muligvis den billigste form for vægpynt, selvom netop plakater kan gøre en verden til forskel for atmosfæren i hjemmet. En af de gode ting ved plakater er, at de kan bruges i alle rum, lige fra stuen og køkkenet til soveværelset og hjemmekontoret.

Hvad skal der være på dine nye plakater? Stjernetegn? Citater? Naturmotiver? Eller noget helt fjerde? Du bestemmer helt selv; du kan lige nu vælge mellem mange hundrede plakater med forskellige motiver og forskellige farver. Endvidere kan du glæde dig over, at moderne plakater forhandles i en verden af forskellige størrelser.

Du kan opleve et stort udvalg af billige plakater på nettet, hvis du ikke er villig til at betale overpris for vægpynt.

Giv væggene et personligt touch med familiebilleder

Foruden plakater bør du finde plads til dine foretrukne familiebilleder, så du kan give din indretning noget sjæl og personlighed. Selvom de fleste danskere nøjes med at opbevare deres billeder digitalt, så kan der være god idé i at få fremkaldt ens allerbedste billeder. Man betaler typisk kun et par kroner pr. fremkaldt billede. Du skal dog påregne lidt ekstra udgifter til rammer, hvis du vel at bemærke ønsker at indramme dine billeder.

Er din billedsamling meget stor, og har du derfor svært ved at vælge, så kan du med god grund overveje at lave en collage med en masse små billeder. Du kan få yderligere inspiration til, hvordan det kan gribes an på nettet og via boligmagasiner.

Lav din egen lille udstilling vha. hylder

Du kan også dekorere dine vægge med hylder, som du kan bruge til at fremhæve dine eventuelle samlingsobjekter. Der er rig mulighed for at udstille både pyntefigurer, vin, frimærker og meget mere. Uanset hvad du samler på, vil du blive glad for dine nye hylder.

Du kan med fordel købe nogle hylder, som nemt og hurtigt kan indstilles i højden og dybden. Det gør dem nemlig mere anvendelige til alverdens formål. Husk også at tage højde for kvaliteten og designet i dit valg af hylde(r).